Fantastische sokken snelle levering

Bamboo sokken zijn gewoonweg geweldig.

Prima en snel

Mooie panty, de juiste maat wat ik heel belangrijk vind met mijn lange benen. En snel geleverd.

Als ze twijfelen aan je bestelling bellen ze op en vragen ernaar.

Topkwaliteit

Prima website, veel keus en alles van goede kwaliteit. Warme sokken besteld en zijn ook echt lekker warm.

Alles soweit gut !

Schöne Ware, wie beschrieben , geliefert in guter Verpackung mit Sendungsverfolgung! Laut Artikelbeschreibung , hätte ich mit einer schnelleren Lieferung gerechnet . Das Produkt kam aber noch pünktlich zur geplanten Verwendung an !

Snel en efficient

Prettige ervaring. Snel en efficiënt. Beter DHL vervangen voor andere bezorgdienst.

Goede sokken voor warme voeten.

De Merino sokken zijn heerlijke warme sokken.

Perfecte sokken.

Valt niets te melden, perfecte sokken.

Super service

Vlug mijn keuze gevonden

Prijs en kwaliteit top

zeer goed

Passenl zeer goed, geen teennaad

Snelle afhandeling van transactie

Kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs. Goedkoop warme voeten in deze onbetaalbare energiecrisis.

perfekt!!

ruime keus, grote maten, goede aanbieding, snel geleverd!!

Goede service.

Al jaren draag ik bamboe sokken. Voorheen kocht ik die bij onze drogist, maar die heeft alleen nog maar zwart en wit. Dus ik ben erg blij dat ik via uw bedrijf nu gewoon weer beige sokken kan bestellen.

Helemaal goed!

Alles is prima verlopen. Helemaal tevreden!

Als ik sokken nodig heb koop ik ze hier!

Supersokken, kwalitatief top (in mijn geval voor m’n vader gekoch die er het hele verpleegtehuis mee rond sloft) maar zeker ook top service en heel snel in huis. Petje af dames en heren van Sokkel-online

Prima kunnen bestellen en vlot in huis

Snel besteld en snel in huis

Fijne sokken

Hele warme sokken en mooi op tijd geleverd

Heb al jaren dit merk eerst de rode en nu de gele. Goede kwaliteit

Heb altaren de rode sokken en nu de gele. Vind gode kwaliteit

Fijne warme maillot

Niet goed

Ik heb besteld 43-26 br. H sokjes glijden van mijn voeten, maw. ze zitten meer onder mijn voet dan aan mijn voet. Geen goede keuze van mijn kant.

Ideaal voor gladde vloer.

Bij mijn tai chi les stond ik stevig en gleed ik niet weg op de gladde vloer. Geweldig

Super weich und man hat sehr schnell warme Füße

Kuschelweich und die Socken wärmen sofort die Füße. Aufgrund meiner Erkrankung hab ich ständig kalte Füße, das ist nun vorbei Dank der Socken. Einzigstes Manko: sie rutschen und bilden beim Laufen Falten unterm Fuß was unangenehm wird.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD