Gewoon een goede site

12 paar sokken besteld en keurig binnen gekregen

totaal iets anders dan verwacht

De legging blijkt een korte legging te zijn. De maillot is spier wit in plaats van gebroken wit. Dus ik had hele andere verwachtingen dan wat geleverd is

goed en snel

Slechte ervaring, super opgelost!!

Klantenservice is erg vriendelijk en heeft het probleem super opgelost. Helaas had ik 2 keer pech met een kapotte maiot/panty binnen één uur dragen. Dit werd door klantenservice meteen goed opgelost. Hartelijk dank daarvoor.

Super goeie service

Super fijne service en snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

Gewoon goed

snel geleverd

snel geleverd en keurig verpakt

perfect

zit goed. dacht eerst dat ze te klein waren maar dat was niet zo. ze zijn ook lekker warm

82 jr,en super blij met de sokken dank je wel voor de goede service

Fijne kniekousen, niet duur

Heel fijne kniekousen en niet duur. Snelle levering, goed verpakt.

Alles perfect.

Fijne sokjes besteld. Kocht deze vroeger op de markt. Snelle levering.

Gerne wieder

Da kann man nicht meckern, superschnelle Lieferung, gute Qualität, hier bestelle ich gerne wieder.

Goede webshop

Goed product en snelle levering

sehr empfehlenswert

wunderbar weich und sehr angenehm am Fuß! Tolle Qualität!

Gebrekkige communicatie en later levering

Bestelling geplaatst, krijg niets te horen, geen track en tracé, pas bij navraag onderneemt iemand pas actie, idem bij de nalevering, ook daar hoor ik niets over, dan alleen bij benadering, dit is 2 x eerder gebeurt, dan zou je denken dat er wat met de feedback is gedaan, maar niets is minder waar, jammer! Misschien daar verbeteringen in aanbrengen.

Ruime keuze en vlotte bezorging!

Enthousiast over vlotte bezorging en nette verpakking. Ruime keuze ook. Gewoon goed dus!

Duidelijke website,keurige prijzen. Snel verzonden en in huis.duidelijke communicatie hierover.

Geweldig!

Een overzichtelijke site en een heel snelle service. Hier bestel ik voortaan.

Mooie site met goede producten!

Ik ben heel blij met mijn bestelling van de prachtige katoenen knie kousen. Ze zijn lekker dun en voelen heel goed. De bestelling is snel geleverd. Prijs is ook goed !

De sokken passen precies en doen wat ze beloven. Slipvrij

Idem

Prijs en kwaliteit zeer goed. Ook de vlotte levering

Niet oplossingsgericht en klantonvriendelijk .

3 paar grijze (grey) sokken besteld, 2 paar grijs en een paar zwart ontvangen. Via de mail hierover geklaagd en dit was het antwoord van de klantenservice : " Ik heb even op de site gekeken en als je de kleuren aanvinkt staan er de kleuren bij hoe het setje zijn samen gesteld. En bij de grijze zit een zwarte kleur inderdaad. Dus dat klopt gewoon. Ik kan je helaas dan ook niet helpen. Maar als je ze terug wilt sturen dan hoor ik het graag want wij hebben geen setjes met alleen grijze kleuren. " . Pas dan de tekst aan op de site ! en verplicht klanten niet om heel goed naar de bijgaande (onduidelijke kleuren) foto te kijken. Zowel bij black, beige en blue wordt het wel ! duidelijk aangegeven. En neem mijn opmerking, klacht, serieus . Gemiste kans, sokken-online.

Als je een mail stuurt krijg je meteen antwoord kunnen andere bedrijven zich een voorbeeld aan nemen top

Geen probleem

Goede en snelle service

Kwaliteit is goed. vriendelijke mensen en reageren snel op je vraag en de service zijn ook top!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD