Laden reviews...
826 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report reliable quality and fast delivery. The product range, especially socks and pantyhose, is well praised and accurately described. Some notes about stock levels and return costs appear, but the majority are satisfied with service and value for money. The feedback shows a positive shopping experience with easy ordering and prompt support.
28 May 2026
Menno
Balkbrug
Duidelijke website. Snelle levering. Keurig verpakt.
25 May 2026
Juf
Bol
Voor herhaling vatbaar
24 May 2026
Emiel
Bakkum
Al meerdere keren bij jullie besteld Top.
24 May 2026
Cor
Borsele
Goede kwaliteit sokken, draag ze al jaren. Snelle levering van de bestelling. Ik was vergeten om kortingscode toe te voegen bij bestelling, mailtje gestuurd en korting werd alsnog verrekend. Geld werd ook zeer snel terug gestort. Top service!
Veronica
Middelburg
Goede service en geweldige sokken. Bij vragen, direct netjes antwoord. Jullie zien mij zeker terug.
gerda
Alphen aan den Rijn
Ik heb 3 leggings gekocht in maat L-XL voor 7,50 p.s, 1 geprobeerd maar de taille band is zo strak dat ik op weg naar mijn werk bijna onwel van werd. Ik dacht stuur de andere 2 retour of ruilen voor iets anders. Maar voor 6,95 retour sturen vind ik klant onvriendlijk.
Beveelt niet aan
Monique
Groningen
Beste Monique,
Wat vervelend om te lezen dat de legging niet prettig zat en dat u hier zo’n nare ervaring mee heeft gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We begrijpen ook goed dat retourkosten vervelend zijn, zeker bij een kleinere bestelling. Helaas is het voor ons op dit moment niet mogelijk om de retourkosten gratis aan te bieden, hoe graag we dat ook anders zouden zien.
Natuurlijk mag u de artikelen die niet gedragen zijn retour sturen of eventueel ruilen. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke Groet,
Team Sokken-online
Kann ich nur empfehlen!
20 May 2026
Nancy
Arnsberg
Heel attent dat jullie in onze persoonlijke situatie met ons mee hebben gedacht!
saskia
Made
De sokken zitten goed en lijken van prima kwaliteit. Alleen lijken ze op de foto op de website donkerder van kleur. Ik weet nog niet of ik er nog meer zal bestellen.
Antoon Dorrestijn
Grevenbicht
Jan
Best
Kwaliteit van de sokken en levering zijn van prima op orde.
18 May 2026
Harrie
Hengelo
De leggings zijn van goede kwaliteit en goed van pasvorm
Daniela
Moerbeke-Waas
Alles werd snel geleverd, mooie producten. Een aanrader om je bestelling hier te doen
Helena
Kampen
Heb even contact moeten hebben. Zeer vriendelijke mensen. Goede service...
Mar
Alkmaar
Helaas wat langer op de bestelling moeten wachten. Pas nadat ik een mail stuurde kreeg ik te horen dat het vertraagd was. Misschien in de gaten houden en vooraf informeren dat er vertraging is. Mail werd wel meteen keurig beantwoord. Dus toch een ruim voldoende.
12 May 2026
Francisca
Oostwoud
Snelle levering, goed product.
11 May 2026
Jeffrey
Willemstad
De sokken zitten prettig..
11 May 2026
Fokke
Tubbergen
Prima als altijd
10 May 2026
Carien
Oss
Me bestelling was er niet meer heel goed opgelost met een andere soort.
9 May 2026
Dino
Delft
Goed assortiment, goede prijs-kwaliteit, makkelijk bestellen en snelle, correcte levering.
7 May 2026
Mirjam
Loenen
Fijne sokken
6 May 2026
Elida
Meerkerk
Een heerlijke kous om te dragen. Zit lekker en.......zakt niet af.
6 May 2026
Wil