Warm

Warm en ze zitten goed. De bruine vind ik de kleur wat minder mooi. Maar wel tevreden

Warm

Verkeerde maat geleverd

Mijn bestelling werd geleverd en bevatte een veel te kleine maat sokken. Over retour/ruilbeleid wordt nergens iets verteld ook niet bij de bestelling. Per mail contact opgenomen en na een paar dagen kreeg ik reactie met excuses en dat het opgelost zou worden, echter werd er in deze mail geen oplossing geboden of uitleg over het retour sturen gegeven. Vervolgens niets meer gehoord van deze firma. Ik blijf achter met een niet passend product wat ik ook niet heb besteld.

Zitten heel goed

Zitten heel goed

super

Zeer tevreden van de sokken warm en met de antislip.TOP

Afgeleverd zoals besteld

Alles zoals ze op de site aangeven, de bestelde items op het gegeven tijdstip. Niets op aan te merken! Prima dus

Afgeleverd zoals besteld

Nette en snelle service

Ik heb ondergoed en een fleecepanty besteld, in de eerste plaats is de prijs van de panty voordeliger dan elders en in de tweede plaats van zeer goede kwaliteit!

Nette en snelle service

Uitstekende service

Even was er een probleem met de verzending, maar dat werd razendsnel opgelost. Een heel tevreden klant dus.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD