Goede communicatie en snelle levering. Panty's waren netjes verpakt. Ook de prijs is lager dan in de winkel door bundel korting, heel fijn en blij mee!

Goede ervaring

Heb al eerder deze sokken bij U besteld. Warm in de winter en koel in de zomer

Verkeerde levering, binnen één dag opgelost.

Ik kreeg de verkeerde leggings geleverd, na één berichtje kreeg ik nieuwe en een retourenvelio toegestuurd. Heel fijn. De antislipsokken zijn heel fijn!

Snelle levering en een goed cadeau

Vrolijke sokken waar iedereen blij van wordt en nog snel geleverd ook.

prima ontvangen

geen klachten

Prima, heel fijne sokken.

Passen prima bij mijn persoonlijke situatie

Goede sokken, zitten heerlijk

Perfect en een snelle levering, heb hier al vaker besteld

Verzending ging super snel, alleen DHL maakte er een zooitje van. Het werd allemaal snel en vriendelijk opgelost. Kwaliteit en prijsverhouding van de sokken zijn uitstekend! Heel blij mee!!

Zo vriendelijk!

Ik dacht dat er iets mis was met bestelde anti slip sokken maar kwam er later achter dat dit kwam omdat ze eerst gewassen moesten worden. Al die tijd ben ik vriendelijk en geduldig te woord gestaan en werd direct aangeboden om het kosteloos om te ruilen. Zelden zo’n fijne service bij een webwinkel gezien :)

Tevreden!

Alles keurig verpakt, in juiste grootte van doos. En op tijd geleverd. Fijne sokken.

Mooie sneaker sokken

Prima service, vlotte levering. 3 paar sneaker sokken besteld, maar toch 2 paar aangehad die toch afzakken ondanks de stevige anti slip rand. Maat komt goed overeen en verder fijne naadloze randen bij de tenen.

Producten zijn van goeie kwaliteit, service prima

Producten voldoen aan de verwachting. Goeie kwaliteit en prima service. Snelle verzending

Vlotte levering.

Ruim assortiment

Ik vind dat de sokken heel snel pillerig worden.

Voor dure sokken valt de kwaliteit tegen.

Kan niet beter

goede kwaliteit, netjes verpakt, snelle levering!

Mooie maillots, fijne kwaliteit.

Producten werden snel en goed geleverd!

Alles Super . Ware,,Preis ,Lieferung

Super gerne wieder.

Goede en snelle service

Groot assortiment, snelle levering, blije klant!

Nooit meer sokken omdraaien

Jaren lang heb ik m'n sokken om gedraaid als een soort autisme. Deze sokken zijn zacht, goede fit en je voelt echt niet een irritante naad.

perfect

vlotte afhandeling,goed materiaal

heel tevreden

precies zo als het hoort gewoon goed

Prima sokken

Sokken zitten heerlijk, past goed en heerlijk warm

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD