Product voldoet volledig kwam alleen later dan ik had verwacht

Prima kwaliteit en vlotte levering

Lekkere warme, merinowollen kniekousen gekocht voor mijn hoogbejaarde vader. Hij is er erg blij mee. Vlotte levering.

Snel geleverd, duurzaam verpakt

Mooie pantys van goede kwaliteit.

Fijne site/leverancier

Leuke producten goede service ook fijne kwaliteit van sokken en maillot. Levering ook niet mis mee.

Schnelle und gut verpackte Lieferung qualitativ ausgezeichneter Apollo Stoppersocken. Kaufempfehlun!

s. Kurztext

Overzichtelijk

Veel keuze, goede kwaliteit

snelle , correcte levering

goed verpakt , compact en snel geleverd

Prima levering met een kleine (!) doos, precies op maat, heel goed. De sokken zijn als verwacht, zitten heerlijk en uit eerdere ervaring weet ik dat ze, bij de hiel vooral, met zo’n 3 maanden aardig slijten (bij dagelijks gebruik in de koude maanden). Advies: koop meer dan 1 paar.

Heerlijke huissokken.

Heerlijke huissokken, lekker warm en als ik loop blijven ze goed aan de voeten zitten en ik glij niet weg. Heel fijn.

Snelle service goed verpakt en een de sokken zijn geweldig.

Goed snelle levering

Heel blij mee, precies het product wat ik graag wilde hebben

Goede keuze

Fijne communicatie nadat onze levering duurde dan gepland.

Fijne website, blij met onze producten

Niet duur goede kwaliteit en snelle levering

Ze vallen groter dan gedacht,maar zitten heerlijk

heerlijke sokken

Bestel al jaren fijne sokken bij Sokke-Online. Goede kwaliteit. Soms duurt het iets langer voordat het geleverd wordt.

Vaste klant

Ik bestel hier altijd mijn panty’s. De site is fijn, met een optie om je laatste bestelling te herhalen en een spaarpunten systeem. Maar vooral fijn is dat mijn bestelling er de volgende dag is. Altijd. Oh en de panty’s zijn fijn en betaalbaar. Topwinkel

Lekkere warme sokken

Netjes verpakt en ideaal. De levertijd was iets langer dan we gewend zijn, maar alles was netjes en correct

Goede service mooie producten

Mijn bestelling was met 2 dagen binnen. En mooie en goede kwaliteit sokken. Vooral nu ook lekker warm.

Snelle reactie na mail

Zie boven

geweldig, snelle levering goede kwaliteit

geweldig, snelle levering goede kwaliteit

Vlot besteld en volgens de order.

Prima.

Was eerste bestelling. Veel panty kleuren te krijgen wat erg fijn is.

Hebben niets ontvangen

Heb.nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.

Zoals het hoort

Netjes verpakt en snel geleverd. Product voldoet aan verwachtingen!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD