Goed product vlot bezorgd!

Goede kwaliteit sokken

Goede kwaliteit sokken, keurig verpakt. Alleen verzending laat zich even op zich wachten.

Ruime sortering, goede kwaliteit en snelle levering.

Duidelijke website, Snel te bestellen en snelle levering

Alles ohne probleme

Schnelle Lieferung, tolle Produkte.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi dikke warme sokken

Netjes en snel bezorgd. Mooie kwaliteit!

Snel en goed

Snel gelegerd en de bestelde sokken zijn goed

Goeie kwaliteit

Aangenaam om te dragen.

Snelle service & fijne sokken

Twee paar wollen sokken gekocht. Ze zitten heerlijk warm. Aan de onderkant een antislip laag. De maat is goed.

Duidelijke website, snelle levering, mooie kwaliteit van de panty’s.

Snelle levering, mooie kwaliteit van panty’s

Duurt te lang

Heb 5-7 dagen op m’n bestelling moeten wachten is niet meer van deze tijd. Je hoopt vandaag bestellen morgen/overmorgen in huis

Snel geleverd en netjes verpakt

geweldige hulp nadat mijn sokken verkeerd afgeleverd waren

perfect

heel tevreden

kan niet beter

Heerlijke zachte sokken

Geen koude voeten meer

Goed product, snel geleverd

Donkerblauwe pantykousjes zijn moeilijk te vinden. Hier zijn ze wel te koop. Onder mijn spijkerbroek, in combi met enkellaarsjes of instappers de beste.

correcte, snelle levering, prima producten

Alles vlot, correct en naar wens. Bij een volgende aankoop zal ik zeker terug via jullie gaan.

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Met de winter voor de deur had ik zoiets van, ik wil warme sokken voor op de bank. Kwam per toeval deze site tegen en eerst 1 paar huissokken om te proberen gekocht. Binnen 3 dagen binnen ( zat het weekend tussen) en precies wat ik zocht voor een prima prijs. Mijn vrouw en kinderen jaloers ( hahaha) dus ook voor hen snel ieder een paar besteld . Wij zij er blij mee Sokken-online.nl! Groeten uit ‘s-Hertogenbosch!

Fijne sokken ontvangen

Ik heb voor alle leden in het gezin antislipsokken besteld en iedereen is erg tevreden. De levering was snel en de communicatie over de levering was regelmatig

Alles ok

Schnelle Lieferung, Qualität ist in Ordnung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling ging vlot, levering prima, goede verpakking.

Goede prijzen en keurige levering

Groot assortiment, voordelig en snelle en nette levering. Eén panty was blijkbaar toch niet op voorraad en werd binnen een paar dagen nageleverd. Prima webshop!

Goed en netjes verzorgd

Sokken zitten fijn.

Vrolijke sokken

Draagt prettig, vrolijk patroon.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD