Sehr hohe Qualität

Die Socken der Firma Basset sind sehr hochwertig verarbeitet. Man findet sie sonst auf dem Markt in Domburg. Jetzt zum Glück auch bei Sokken-online.nl

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sokken zijn zoals aangegeven en de levering was supersnel. Prima product.

Gisteren besteld en vandaag bezorgd

Duidelijke website makkelijk te bestellen en de volgende dag bezorgd

Heel fijne en goede sokken en service

bestellung lieferung material: super!!!!

uneingeschränkt toll

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende service toen het mis ging

Kennelijk had ik mijn huisnummer foutief ingevoerd bij de bestelling van de sokken. Toen begreep ik dat mijn sokken op een ander huisnummer waren afgeleverd. De fout zat dus aan mijn kant. Ik belde met sokken-online en we kwamen overeen dat we er het weekeinde overheen zouden laten gaan. Ik ben wel zes keer naar het andere adres gegaan op totaal verschillende tijdstippen en niemand deed open. Toen ik dit dinsdag weer meldde, werd me de hele bestelling opnieuw toegestuurd, zonder extra kosten. Dat noem ik nog een service. Snappen doe ik het nog steeds niet, maar ik zal voortaan driedubbel checken of ik alle gegevens goed heb ingevoerd. Dank sokken-online!

Klasse

De site is overzichtelijk. Het assortiment ruim voldoende. Bestelproces makkelijk. Levering snel. Informatie goed.

Lekkere sokken

Mijn favoriete huissokken, snel geleverd voor een goede prijs.

Super!!! Heerlijke sokken

Zijn echt super zacht en zitten heerlijk! (Een merkje "R" en "L" had echter fijn geweest, maar dat is persoonlijk)

Fijne sokken

Dragen goed en stevig

Zijn fijne legging en zitten perfect

Top product, top geleverd

Alles is top, behalve de levering. Die ging het weekend over terwijl ze ook zaterdag hadden kunnen leveren.

fijne sokken, snelle levering

Correcte levering.

Betrouwbaar.

Snelle service, paste ondanks grote verpakking gewoon in brievenbus (4st) en hele fijne gripsokken.

Bedankt!

Mijn keuze was er niet toen is er telefonisch contact opgenomen en hebben we een vervangende keuze gemaakt het was een zeer positieve ervaring dat er nog zo klantvriendelijk met je mee gedacht wordt is zeldzaam ik weet zeker dat als ik weer iets op dit gebied moet kopen in zeer zeker naar hun terug ga.

Leggings

Goede leggings.

Snelle levering en producten conform verwachting

Zie omschrijving

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Mijn kleindochter zegd dat de maillots lekker zitten.

Veel keus

Goede sokken en boxers van Puma tegen goede prijzen

bestelling weer zeer snel in goede staat geleverd en weer zeer tevreden met de sokken en bamboe boxers.

Goed Product

Goed Product!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Deze kwaliteit is uitstekend, ook de brede band is fijn

Nog nooit iets besteld. Ik wacht nu af of de bestelling goed aankomt.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD