Goed kwaliteit legging en snel geleverd

Nog snel een legging nodig in een knalkleur voor onder mijn jurk. De legging werd snel en netjes geleverd. De kleur was precies wat op de foto stond en de legging zag er mooi uit.

Heerlijke bamboe sokken

Heerlijke en goede wollen en bamboe sokken. Ook werksokken van mijn man bestel ik hier. Gewoon makkelijke site en snel geleverd voor een schappelijke prijs

Altijd perfect

Goeie service en goeie kwaliteit! Wij zijn heel tevreden, snelle reactie en snelle levering.

Prima en snel

Klantvriendelijk

Mijn bestellingen was niet geleverd. Na email contact alsnog de bestelling ontvangen.

Wederom keurig!

Altijd voorraad, snelle en nette levering en goede beenmode van kwaliteit. En dan ook nog punten sparen voor korting. Ik ben tevreden!

Prima verlopen

Altijd spannend. Maar ..ja zeer warme sokken. Had ik eerder moeten bestellen.

Goede en snelle levering

Fijne sokken

Mooie pantys

Snelle en nette levering

Snelle levering van de producten. De maataanduiding op de website klopt ook.

Via mail vraag gestuurd, binnen uurtje antwoord, bestelling gedaan en volgende dag mijn product binnen. Vriendelijke mensen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering. Uitstekende service Alles tip top

Ben heel blij met m’n bamboe shorts! Snelle levering prima maat en geweldig om te dragen!

Snelle levering De sokken in de bierblikjes vielen goed in de smaak bij de ontvanger.

Top panty’s

Super! En snel ontvangen

Fijn adres om zeker nog eens te bestellen

Prima!!

Makkelijk en overzichtelijke website, veilig betalen en snel geleverd!!

Goede en snelle service

de bezorgen was prima op tyd.

de sokken zitten fyn voor myn Man met antislip onder de voet,zo kan hy heelyk binnen lopen zonder scoenen.

goede kwaliteit, prijs en snelle levering

prima!

Geen sokken ontvangen

Ik heb geen sokken ontvangen Graag .wil ik met geld terugkrijgen

Jack weet precies welke sok je wilt hebben!

Snelle bezorging en top sokken!

Sokken die ik niet in bestaande winkels (of op de markt) kon vinden heb ik op sokken-online.nl kunnen vinden en vervolgens kopen. Uitstekende kwaliteit!

eenvoudig besteld en snel geleverd

De bestelling was eenvoudig te plaatsen, per sok staan de kleuren er overzichtelijk bij zodat je niet telkens opnieuw hoeft te zoeken. Helaas was de voorraad niet helemaal bijgewerkt en kreeg ik een mail dat een van de kleuren niet te leveren was. Ik kon kiezen uit een andere kleur of terugstoring van ht geld van die sokken. Ikkoos voor een andere kleur en daarna was het snel geleverd.

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD