Een zeer goede ervaring

De sokken van goede kwaliteit (wat ik al wist) keurig verpakt en snel bezorgd.

Prima website en goede informatie, beter als de gebruikte pakketbezorgers.

Werd goed geïnformeerd wanneer pakketje werd overgedragen aan pakketbezorger, daarna niet meer geïnformeerd totdat deze onverwacht aan de deur stond.

zeer snelle levering

perfect passende sokken BEDANKT HIER VOOR

Prima sokken

Fijne sokken om te dragen

Super ervaring. Snelle levering en de perfecte service

Wist niet precies welke sokken het beste voor mij waren. Na telefonisch contact de beste sokken geselecteerd en een aantal paar van besteld. Zitten perfect en waren binnen no time geleverd.

Mooie kwaliteit snelle levering

Ik heb meerdere malen besteld en de ervaring is geweldig. Mooie producten en de volgende dag in huis. Zeker aan te raden.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Super goed

Heel fijne service

Prima service, snelle levering en goede producten.

Snelle levering en keurig verpakt!

Dank voor weer een snelle levering! Leuke aanbiedingen ook en heel netjes verpakt! Mijn dochter is ontzettend blij met haar stoere kniekousen. Tot de volgende bestelling!

Netjes en prima bezorging

Naar wens

Falsches Produkt geliefert und auf E-Mail reagiert

Es wurde das falsche Produkt geliefert und auf meine E-Mail unkompliziert reagiert

Super kwaliteit en levering.

Eerst een paar besteld om uit te proberen. Waren de volgende dag geleverd. Goed verpakt de zelfde dag nog twee paar pantoffelsokken besteld zijn van goed kwaliteit en zitten als gegoten.

Snelle reactie, snelle levering

Ik zat echt met een probleem waarin ik spullen te kort kwam en te maken had met een belangrijke deadline. Vrijwel direct is er opgepakt, verwerkt en verstuurd. FIJN!

slechte service

2 paar dezelfde kniekousen gekocht, kousen zakken af, na contact met klantenservice, onbevredigend antwoord, ik moet die andere dan maar proberen...

zoals gewoonlijk goed en snel

lekkere sokken om te dragen in huis

goede kwaliteit en goede levering

Snel en correct geleverd. Blij mee .

Prima product Snelle levering

Correcte levering

De verzending duurde een beetje langer dan in andere webshops maar na een mailtje was dit onmiddellijk opgelost. Het was mijn eerste bestelling, ik verwacht niet dat mijn artikel onmiddellijk verzonden wordt maar een communicatie over het verloop vd bestelling geeft meer vertrouwen. De geleverde artikelen zijn kwaliteitsvol !

Prettig contact en snelle levering

Zeer vriendelijk aan de telefoon en al de volgende dag mijn pakketje in huis. Top.

Fijne sokken

Fijne sokken, mooie kleur en snel geleverd.

Prima kwaliteit

Snel besteld, snel geleverd….

Pefect

24 Molenstraat