Snelle levering en mooi ingepakt.

Warme sokken in leuke kleuren

Echt een fan van deze sokken, ik draag ze thuis. Omdat ik maat 36 heb ben ik erg blij met de maat 35-38. Dit is nu mijn 3e bestelling.

twas oke

geen opmerkingen

Exelent

Geleverd op tijd zoals afgesproken TOP

Ervaring is prima

Grote collectie, goede kwaliteit

De fijne sneakersokken weer opnieuw besteld, want dit zijn de beste. Sokken-online heeft een grote collectie en de kwaliteit is goed. Werd de volgende dag geleverd.

Goede sokken,prima prijs kwaliteit! Optijd geleverd!

Snel besteld en bezorgd.

Fijne en duidelijke site.

Goede afhandeling van de bestelling

Fijn bedrijf die de afspraak nakomt.

Fijn bedrijf goede prijs kwaliteitsverhouding.

heerlijke warme sokken.

Ideaal voor in mijn werkschoenen, nooit meer koude voeten.

Sokken keurig op tijd geleverd en kwaliteit is prima

Uiteindelijke levering laat, maar in orde.

Problemen met eigen leveranciers interesseren mij niet, maar communiceer dat de levering vertraging heeft. Na Telefonisch contact wordt dat pas duidelijk.

Schnelle Reaktion

Vielen Dank für Ihre schnelle Hilfe. Liebe Grüße H.W.

Goed product, snel geleverd

Mooie sokken, zitten goed en zijn heerlijk warm

Levering duurde langer dan verwacht, maar na een mail erachteraan is het daarna alsnog netjes en snel geleverd.

Goede service netjes ontvangen tevreden!

Goede snelle levering tevreden over de sokken.

Super mooi

Fijn en makkelijk

Ik vond al snel waar ik naar op zoek was, en het het in goede orde ontvangen. Erg fijn.

Snelle bezorging en goed verpakt

Uitstekende behandeling en zeer snelle levertijd( een dag)

Mooie sokken, goede kwaliteit, goede service

De website is heel duidelijk. De levering is snel. Naast de uitgebreide productinformatie zit er zelfs advies bij van sokkenonline zelf, om van te voren de sokjes te wassen, waardoor ze sterker worden. Ik vind dat goed en het voelt persoonlijk. Vorig jaar ben ik zelfs voor de kerst nog gebeld over mijn bestelling, om te voorkomen dat ik een te kleine glitterpanty kocht. Aandacht, terwijl ze het zo druk hebben: bijzonder!!! Volgens mijn herinnering stonden ze vroeger op de markt (in Almere?) en nu dus online; een betrouwbaar en ervaren bedrijf met liefde voor het vak.

Dat in dit in MOET vullen, vind ik dan wel weer een nadeel en irriteert me heel erg! Als ik zeg dat mijn ervaring top was was het top.. maw volledig tevreden. Meer hoef en kan ik daar niet over zeggen..heel jammer dit. Volgende keer geen beoordeling meer!

Snel en goed

Supersnel en goedkoop

Supersnel geleverd! Nergens zo goedkoop!

24 Molenstraat

Deurne 5751 LD