netjes

snelle service en goede kwaliteit

Geweldig!

Voor een vriend met schoenmaat 48 zocht ik als verjaarskado mooie katoenen sokken. Die vond ik hier! Mooi en een handige bestelling. Super bezorging! Heel erg bedankt!

Goed aangekomen en super te spreken over verzending!

Zoals uit mijn beoordeling blijkt, is mijn ervaring met Sokken-online heel goed.

De wollen maillots van Ewers zijn geweldig en enig in zijn soort: alle andere 'wollen' maillots hebben een veel lager percentage wol en zijn daardoor lang zo warm niet. Ik vind het wel héél verstandig dat er nu een sticker op geplakt zit dat de maillot uitsluitend op een wolwasprogramma gewassen mag worden: ik heb laatst, omdat het zo uitkwam, één keer een wollen maillot op een 'gewone' 30* was mee laten draaien, en die is helemaal vervilt. Het is wel balen dat ik nu een dure wollen maillot weg moet gooien, terwijl op het label staat dat je het zelfs tot 40* kunt wassen! Het zou dus handig zijn als '30* wolwas' ook op het label zou staan.

Op tijd geleverd!

Mooie sokken.. goede kwaliteit!

Snel verzonden

Prima producten, snel verzonden.

Fijne sokken, zit prima.

Gebruik al tig jaren Stapp sokken

Heel fijn

De kousen zijn fijn. Geen jeuk, en goede kwaliteit. Ook warm.

Zeer fijne warme sokken

Falsche Farbe geliefert

Ein paar Leggings wurden in der falschen Farbe geliefert. Habe sie behalten, da mir die Rücksendung zu viel Mühe bereitet hätte. Mitteilung habe ich gesendet. Keine Reaktion auf mein Angebot.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en goede service. Goed geholpen bij het rechtzetten van een foute bestelling.

Veel te klein

Is geen 43-46 maat, maar meer een kindermaatje en past natuurlijk nooit. Zonde van de centen.

Is heel goed super ga zo door.

Heb ik al in de mail verstuurd

Snel en goed

Wij zijn zeer tevreden. De afhandeling van de bestelling is snel en goed en de kwaliteit van de sokken is prima.

Prima sokken!

Duidelijke website. Ik ben blij ergens bruine en blauwe damessokken te kunnen kopen, want winkels als de HEMA hebben ze niet.

Mooie sokken

Warme en mooie sokken Goed verpakt

prima service en kwaliteit

Helemaal goed

Positief, net als de vorige keer.

Keurig geleverd

Snelle en goede verzending

Product helaas van slechte kwaliteit verzending etc. Goed

Veel te ruim

Ik heb meerdere bamboe sokken en ben juist voor uitbreiding te gaan naar alles bamboe meer deze zakken af mijn hiel zit bij mijn enkel en heb 2 grijze besteld maar dat is beige wat niet staat bij mijn grijze sneakers.

Fijne sokken, snel geleverd

Helemaal naar verwachting!

Goed kwaliteit panty's

Mooie en goede kwaliteit panty's. Erg tevreden.

Zien er goed uit maar nog geen ervaringen want is cadeautje voor iemand.

Zeer goed geholpen

Het huisnr.was niet goed ingevuld. Doordat ik terug ging om dat te veranderen is de maat van de majo weer teruggesprongen. Dit zag ik pas nadat in betaald had, maar is telefonisch weer keurig netjes gecorrigeerd.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne