top

had het bestelt voor een client want ze heeft zeer koude voeten , ze is super blij ermee antislip en warm.

ga zo door met deze service

netjes

geen factuur en 10 mailtjes

ik krijg geen factuur en 10 mailtjes met bevestiging en verzending etc.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Prime werk

Super service

Was goed jammer dat er voor oma van 93 geen merk marianne 30 den of 40 den in wineblush is maat xxl

Besteld en gekregen

Dank voor jullie goede service , ga zo door

Goed, snel en betrouwbaar

Dit veld is verplicht? Dacht ik niet

Goede snelle levering

Kreeg mijn pakket snel en goede staat

Heerlijke panty's

Ik kreeg een extra panty bij mijn bestelling. En ze dragen heel comfortabel. Vooral de tailleband is niet te strak wat fijn is als je daar wat voller bent. En mooie kleuren die ik goed kan combineren met mijn fleurige jurken.

Snelle reactie op retour

snelle levering comfortabel product

Ik was in de eerste plaats verbaasd om de snelle levering. De legging zit heerlijk en is een ideale oplossing onder een lange rok, omdat ik geen synthetische kleding verdraag.

Gewoon uitstekend

heerlijke warme en toch dunne sokken!

Gewoon goed en lekker, ik moet ze nog wassen dus ik weet niet hoe dat gaat.

Snel

Moet de panty nog gaan dragen, maar bestelling en verzending vlot gegaan.

Goede pasvorm

Goed geleverd en mooie maillots.

Prima producten. Schappelijke prijs

Vlotte levering. Schappelijke prijs.

Prima sokken zoals ik gewend ben

Had sokken besteld, maar kreeg in eerste instantie geen reactie. Heb twee keer gebeld. Bleek dat het e-mail adres niet klopte. Waarschijnlijk mijn eigen fout. Na tweede telefoontje werd de bestelling opnieuw verzonden en had ik ze de volgende dag binnen. Super. Ik heb nog wel een tip. Omdat het een fout e-mailadres was had eerder geconstateerd kunnen worden dat er iets niet akkoord was. Normaal krijg je dan een foutmelding. Dan had het misschien nog sneller opgelost kunnen worden.

Maten kloppen niet!

Sokken veel te klein en smal voor maat 47-50

Alles super

Eerste set reeds in gebruik.

Eerste set nu 5 dagen in gebruik. Reeds 2 antislip nopjes eraf gevallen! Vandaag ga ik door op de 2e set sokken. Ik ben benieuwd.

Uitstekend!

Bamboo sokken waren niet leverbaar. Komen met een alternatief en overleggen dit netjes van te voren! Super blij met de andere sokken ook! Helemaal top!

Snl gekregen heerlijke sokken

Snel gekregen en heerlijke sokken!

Snelle bezorging fijne sokken

Zie boven

Goede kwaliteit voor een fijne prijs

Fijne sokken, ik koop ze hier al jaren. Tevens goed bereikbare klantenservice

Molenstraat 24

5751 LD Deurne