Een tip. Misschien even mailtje sturen als een van de bestelde producten er een dag later is.

Er zijn niet veel 3/4 leggings meer te krijgen, overal was ik geweest met mijn dochter. Toen zoeken op internet,en kwam ik jullie tegen. Heerlijke soepele leggings,en ze blijven ook mooi. En een goede prijs. Erg tevreden dus.

Mooi de volgende dag in huis

Alles vlg plan

Op tijd geleverd, ,ziet er goed uit

Makkelijk, snel en goed

Als nieuwe klant ben ik zeer tevreden over de producten. Het was makkelijk te bestellen en de levering was snel en de producten zien er goed uit. Al met al zeer tevreden en zeker een terugkerende klant

Snelle en correcte levering

Goed.

Goede ervaring

Goede kwaliteit

Alles vlekkeloos verlopen.

Fijne webshop met goede service

Klantenservice makkelijk bereikbaar, scherpe prijzen, prima service, veel keus.

Gewoon goed

Snelle en goede service

Ze doen wat ze zeggen!

Mailtje dat een product binnengekomen is en deze nabestelling zonder portokosten nageleverd. Top

Zeer snelle reactie en goede service mbt het omruilen van een bestelling met een fabrieksfout.

Goede site

Goede site en snel in huis de Goede spullen

Snelle levering en fijne sokken

Blij met de sokken en de halve sokken. Vooral die laatste zijn heel fijn en ik kon ze nergens anders vinden.

Vlotte levering van mijn bestelling

Veel keuze en vlotte levering van mijn bestelling.

Uitstekend!

Heel prettig! Levering binnen enkele dagen. Jullie hebben een vaste klant bij ;)

Uitstekende service en levering

Snelle levering en waar voor je geld

Prima sokken, zakken niet af wat eindelijk klopt! Snelle levering, volgende keer weer hier bestellen.

Goede kwaliteit sokken

Snelle levering. Goede kwaliteit sokken

Niks op aan te merken, product als verwacht en snel bezorg.

Mijn bestelling is van mijn panty's liep de 2de keer ook perfect . Alles verloopt soepel. Kan ook punten sparen in mijn account. En als ik een vraag heb krijg ik duidelijk antwoord via de chat.

Geweldige legging

Maat goed verzending goed

Ik ben heel tevreden van Sokken-online.nl . Goed service, best snelle verzending en levering, goed kwaliteit en prijzen. Alles prima!

snel geleverd; goede pasvorm.

snel geleverd; goede pasvorm.

Goede sokken

Uitstekende sokken en erg vlotte levering

Molenstraat 24

5751 LD Deurne