Ik heb mijn bestelling gedaan, dan duurt het even voor dat de bevestiging komt. Dan wordt alles netjes bezorgd. Het enige nadeel is dat het door dhl wordt bezorgt die zetten het pakje bij de voordeur zodat iedereen die langskomt het mee kan nemen. Dan krijg ik een mail dat het bezorgd is. Dit is niet goed. Na herhaaldelijk telefonisch en mail contact blijft dit zo. Maar daar kunnen hopelijk wat aan doen. Mijn ervaring verder met sokken online is prima. Ik bestel er regelmatig.

Bestellen en de volgende das al ontvangen, top!

Vandaag besteld, de volgende dag in huis! Priduct was precies wat ik zocht!

Snel ontvangen

Mooie sokken, goede kwaliteit.

Eenvoudig bestellen, snelle levering, goeie kwaliteit van de sokken

Super mooie leggings

4 kleur leggings besteld zitten heerlijk en de kleuren zijn echt en mooi

Er was op de site een fout opgetreden, een mailtje gestuurd, snel bericht terug met de mededeling dat het verholpen zou worden. Daarna weer bericht dat het verholpen is, zodat de bestelling gedaan kon worden. Adequaat gehandeld!

Prima kwaliteit en snelle verzending

Snel verzonden, goede kwaliteit maar mijn advies is echt een maat groter. Mijn dochtertje zit tussen maat 80 en 86 met kleding, dus 86/92 voor de zekerheid besteld maar deze zit nu al strak bij haar buik terwijl ze niet dik is.

Veel keuze, goede prijzen en een fijn advies!

Veel keuze, goede prijzen en een fijn advies!

Tevreden

Sokken waren netjes verpakt. mooie kwaliteit.

Snelle levering, goed product

De leggings werden snel geleverd. Goede kwaliteit leggings. De maat valt groot uit.

Snel en goede verpakking!

Super goed!

Product bevalt goed!

Snelle service met positief resultaat toen er leven onduidelijkheid was

Gezorging was ronmelig en later dan aangegeven was

Heel te tevreden!

Snelle levering en super goede kwaliteit.

Service is TOP

Service is TOP

Súper snelle levering! Mooie producten!

Je hebt mooie producten bij Sokken-online.nl!! Ik vind het vooral fijn dat je geen verzendkosten hoeft te betalen! Dus je kan ook gewoon 1 panty kopen! De levering is ook super snel! Top! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Mijn man is blij met de sokken die niet knellen.

Het duurde even voordat het pakket er was dit was een foutje en is prima opgelost. Pakket ziet er verzorgd uit.

Top.

Hele fijne sokken

Erg goede kwaliteit van de legging ook na het wassen

lang voor de levering moeten wachten

Na bestelling even gebeld wanneer de levering zou zijn. Meteen zeer attente meneer aan de telefoon die vroeg of ik de goede maat wel had besteld. Ze vielen klein, ik had niet goed gelezen dus super blij met zijn advies!

Prima aankoop!

Uitstekende kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Ze zijn goed en goed op tijd en dat het door de brievenbus kan

Goed uitstekend

Molenstraat 24