Ik kocht een zomerpanty met de gedachte open tenen voor open schoenen. Dat klopte ook alleen er zat geen lusje aan voor over de grote teen zodat de panty dan op zijn plaats zou blijven. Nu schoot de hele voorvoet open, de panty blijft niet zitten. Je ziet dan duidelijk dat je een panty aan hebt met open schoen en dat is niet de bedoeling. Nu kon ik de panty niet gebruiken voor de bruiloft, helaas. Verder was de panty goed van kwaliteit.

Snel en goede communicatie,, goede kwaliteit, mooie pasvorm

Snel en goede communicatie,, goede kwaliteit, mooie pasvorm

Goede services en bezorging tevreden over alles!

Het pakketje werd keurig verpakt op het afgesproken tijdstip geleverd. De sokjes zijn van uitstekende kwaliteit.

Uitstekende service

zocht sokken ooit daar gekocht,maar stonden niet meer op de site,door een berichtje te sturen hebben ze de juiste sokken opgestuurd, konden ze nog wel leveren. Klasse.

Levering niet compleet

Indien een levering niet compleet verstuurd is dit graag meteen op de bon melden daar er wel voor betaald is. Terugboeking nog niet ontvangen.

goed geleverd

de bestelling bleef wel lang weg, dat was spijtig

Mooie sterke panty's

Het is net of je geen panty aan hebt.

Alles naar wens.

netjes verpakt en snel ontvangen

netjes verpakt en snel ontvangen

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Zie titel

Mooie sokken.

Mooie sokken. Goede kwaliteit.

Ik vind het schandalig

Als de sokken niet goed van kleur zijn vind ik het belachelijk dat ik voor retour zending moet betalen terwijl ik niets afneemt dus het kost iedereen geld terwijl men niets heeft dat vind ik echt schandalig.

uitstekend, zowel kwaliteit als levering

Verhouding artikelen en prijs: prima Mooie kwaliteit. Levering zoals beloofd, mooi op tijd

Snelle levering.

Ik bestel met een regelmaat bij sokken online. Prima kwaliteit en snelle levering.

Er stond een andere prijs op het artikel dan op de rekening stond. Hierover contact opgenomen; snel contact en tot overeenstemming gekomen de prijs aan te passen. Prima service dus!

Fantastische sokken

Zitten als gegoten

uitstekende service

prachtig aanbod, snelle service

Klantgericht

Ik had 2 setjes met sokken besteld, deze werden apart geleverd, omdat de ene niet op voorraad was. Bleken de sokken te groot. Ik heb gevraagd of t 2e paar een maat kleiner kom en dit is direct geregeld. Top!

Goede sokken, lange levertijd

Goede sokken, minpunt dat het leveren wat langer duurde.

Tevreden!

levering ging goed, fijne sokken!

Snelle levering, goed product

Sneaker sokken zijn perfect. Blijven goed in sneakers zitten, zakken niet weg onder voet. Snelle service.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne