b

H

Hele mooie legging, maar valt wel echt strak.

Mooie kwaliteit en kleur voor deze prijs! Maten zijn wat onduidelijk, nu heb ik xxl en het lukt net. Maar l xl was dacht ik 40/42 als ik dat geweten had had ik die zeker niet eerst besteld. Maar ik ben er heel blij mee!

Tijdige keurige levering

Erg tevreden.

Gemakkelijk bestellen en meteen de volgende dag geleverd. Waar maak je dat tegenwoordig nog mee?

Niets op of aan te merken, top

Prima bedrijf, een brievenbus pakketje, net zo makkelijk.

Goede,snelle service

Fijne Falke sneaker cool sokken voor een goede prijs.

Defekt

Die strumpfhose mit streifen kam direkt mit loch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Probleem goed opgelost

Na 14 dagen was ons pakketje nog niet verstuurd. Nadat we contact hadden opgenomen met de klantenservice, werd er snel gereageerd en werd er een goede oplossing geboden. Helaas ging het vervolgens bij DHL mis, want we kregen geen track&trace code. Dus weer contact opgenomen en het pakketje werd opnieuw verstuurd. Dit kwam vervolgens prima aan. De sokken zelf hadden we eerder ook al eens besteld en ze bevielen erg goed.

Ik vind de sokken mooi.

De sokken zijn lekker warm.

Snelle verzending, fijne spullen

Snelle verzending, volgende dag al binnen! Goede kwaliteit sokken en maillots.

super - alles perfekt

Ich bin sehr zufrieden, die Qualität ist super, die Lieferung war auch so schnell. Alles bestens.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en vlug geleverd

De sokken zitten uitstekend, zeer tevreden!!

prima en snel

prima en snel

Topkwaliteit en topservice

Na een verkeerde bestelling werden de nieuwe sokken op het zelfde moment al verzonden. Vooraf was er een duidelijk luisterende man, met een sterk oplossend vermogen. Vriendelijke service samen met goede kwaliteit sok brengt de score op een 9. Geen 10, want dan is er geen groei meer mogelijk. Sokken-Online is een regelrechte tyopper!

Toppie

Fijne naadloze sokken gevonden aan een leuke prijs èn snel geleverd!

Alles prima verlopen.

Heel goed om te bestellen.

Snelle service! Kwaliteit!

Snelle service! Kwaliteit!

Ok

Ok

Snelle en correcte levering

Je krijgt war beloofd wordt.

Zials het hoort

Schnell, unproblematisch und qualitativ absolut top

Alles prima

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Groot assortiment, snelle levering en prima service

Geweldige snelle bezorging

De volgende dag al bezorgd!

Prachtige sokken en snel geregeld

Alles verliep vlot en de sokken zijn van mooie kwaliteit.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne