Mooie producten

Mooie producten en netjes en snel afgeleverd!

Snelle levering, alles naar wens

Zie bovenstaande

Prima op alle vlakken .

Het product is prima en een supersnelle verzending .

Snelle levering, echt top! Fijne broekjes

Snelle levering en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De bestelling werd snel geleverd. De sokken die ik nodig heb zijn bij sokken-online te koop voor een goede prijs.

Vlot geleverd, top.

Vlotte levering, sokken zijn goed.

In de gewone winkels kunnen we vaak net niet de goede kleur sokken of maillots vinden. Bij jullie altijd wel. Yellow Moon is ons favoriete merk.

Goede service, snelle verzending

I

Snelle levering, goede service

Makkelijke site, veel keuze, snel geleverd.

Snelle en goede service

Goede producten en snelle service. Kan niks anders dan een 10 geven. Goed geregeld!

Alles was in orde

Alles was in orde en verliep heel veilig Dank U

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Lekkere wandel sokken

Goede kwaliteit en lekker warm, in de winter geen koude voeten na het wandelen, ik heb ze hier al eerder besteld en ze gaan lang mee, snelle levering.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering.

Gewoon goed

Prima sokken, prima prijs, goede verzending in kleine doos in plaats van onnodig grote verpakkingen. Snelle retourverwerking en terugbetaling van het ene paar dat niet zo lekker zat.

Makkelijke website, bezorging ging snel. Doos was wel gehavend aangekomen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Retourneren ging ook makkelijk.

Top service. Snelle levering

Mooie site veel keuze. Snel geleverd.

Goeie service

Alleen ik moet mijn pakketje omruilen, omdat ik toch het goeie prodct niet had gekozen. Foutje van mijzelf. Voor de rest geen klagen !!!

Super goed

Hele goede aanbeveling

Snel en goed!

Zocht gekleurde leggings kon het nergens vinden, maar bij jullie in overvloed. Fijn!

Goede klantenservice

Mooie producten en goede klantenservice.

Super!!

Snelle levering Goede en uitgebreide website

Snel en goed geleverd

Tevreden