Prima bedrijf

Door een domme fout van mijn kant ging er iets mis met de betaling maar na 1 mailtje werd het gelukkig opgelost zodat ik mijn bestelling vlot in huis had. Dus een dikke duim voor jullie

keurig op tijd, goede kwaliteit.

Niet egt super

Beste ik heb mijn bestelling niet gehad kan ik graag mijn geld terug krijgen aub

Snel ontvangen en goede kwaliteit maillot

Heel tevreden over de gehele bestelling tot aan de levering en kwaliteit!!

Alles was prima

snel en goed

Je krijgt gewoon wat je bestelt en het de bezorging is snel na de bestelling, niks om ontevreden over te zijn.

Prima product voor een mooie prijs.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Heerlijke sokken.

Heerlijke sokken, zacht voor gevoelige voeten.

Produkten prima maar wens

Tevreden over aankoop, op tijd geleverd.

goede en snelle levering, produkt ziet er uit zoals beschreven

nvt

Super goed geholpen

Hoi voor het eerst sokken online besteld en geweldige service wij zeggen dit ook voort en bestellen zeker de volgende keer weer ga zo door vriendelijke groetjes

Snelle levering en goede kwaliteit

Fijn dat er zoveel maillots op voorraad zijn. Soms is het erg moeilijk om elders effen kleuren te vinden; zoals zwart en marineblauw. Ook de kwaliteit is goed. Ik zal zeker nog een keer bestellen wanneer we weer nieuwe nodig hebben.

Prima sokken

Voldoet volledig aan de verwachting van mijn echtgenote.

Sokken gekocht om uitglijden in de badkamer te voorkomen.

snelle correcte levering

Goede kwaliteit sokken en een prima snelle correcte levering

Prima kwaliteit

All in One

Het is een goeie maillot en niet duur. In het algemeen Top.

Snel, goed en goedkoop

Snelle levering goede prijs.

Goede prijs kwaliteit, en snelle levering.

Fantastische service

Ik ben aangenaam verrast. Omdat ik nogal klein van stuk ben waren de leggings te lang voor mij. En de ene was te ruim en de ander was te strak. Om nou uit te vinden welke maat het beste bij mij past krijg twee verschillende maten en soorten toegestuurd zodat we kunnen uitvinden welke het beste past. Daarbij kreeg ik een terugstuur ticket om het eerder gekochte gratis terug te sturen. Hele vriendelijke meneer en een TOP service, Raad ik iedereen aan!

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, en snelle levering!

Goede sokken.

Super goede sokken.En makkelijk thuis bezorgd.

Loved it

Very nice