Prettige ervaring

De artikelen worden snel bezorgd en zijn netjes verpakt. Duidelijke communicatie via de mail. Heel fijn! Sokken-online voelt als een goed georganiseerde zaak:) Om er een tien (5 sterren)van te maken zou een vast bedrag voor retour fijn zijn, b.v. €2.95 of €3,95.

bezorging slecht

bezorging slecht DHL kan brievenbus og niet vinden produkt prima

Heerlijke slofsokken en leuke kleuren

Goede service, snelle levering en prima kwaliteit

Mooie kleur

Mooie kleur

altijd goed!

goede service, snelle verzending!

Die sokken Ik ga steeds weer uit

Ik moet hoge sokken hebben

Op tijd geleverd

Ik ben heel kontent goed materiaal ik kan het iedereen aanraden

het bezorgprobleem werd opgelost.

Goede email-communicatie met Sokken-Online. Duidelijke berichtjes. De DHL-courier heeft echter niet lang genoeg aan de deur gewacht, en heeft het pakketje toen naar het depot gebracht om het daar op te laten halen. Helaas is er niemand die het voor mijn moeder Betty (in het verpleeghuis) op zou kunnen halen. Ik heb Sokken-Online gebeld en alles werd opgelost. Heel tevreden!

Hier zal ik weer bestellen

Duidelijke site, geen verzendkosten boven een bepaald bedrag, snelle verzending en alles in orde!

Goede ervaring

Sokken waren niet leverbaar toen ben ik meteen opgebeld voor een oplossing

Goed en prima service

Fijne sokken en prettige klantenservice.

Product was niet leverbaar werd gebeld voor eventuele andere keuze. Zeer vriendelijk aan de telefoon

snel geleverd, prima kousen, Dragen top, nu nog zien hoe dat is na wassen en na een paar maanden.

Van bestelling t/m bezorging ging als een trein.

Fijne website en sneakersokken van Cat in alle kleuren te verkrijgen. Zitten heerlijk en goede kwaliteit.

snel verzonden en goed verpakt

alles prima

Binnen paar dagen geleverd

De door mij bestelde sokken bevallen heel goed, juiste maat en kwaliteit.

Helemaal goed

Gewoon duidelijk met bestellen en afleveren ook prima

Goed ,top ,zeer goed juiste maat zitten goed

Kniekousen voor man. Top

Kniekousen met wol voor mijn man. Mooie kwaliteit. Zitten perfect. Snelle levering.

Sokken die lastig verkrijgbaar zijn vond ik hier. Fijne prijs, snelle levering

Prima sokken

Vlotte levering en producten als omschreven. Sokken zitten geweldig.

snelle en goede levering

Netjes gebeld toen er een artikel niet leverbaar bleek te zijn. - fijne kwaliteit

Prima product

Goede sokken snel bezorgd

Helemaal tevreden

Mooie kwaliteit en snelle verzending.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne