Was wat ik besteld had

Lastig te vinden op de website verder prima

Mooie sokken goede kwaliteit en heel snel geleverd

Ze zijn heel goed

Het is aangenaam

Aanrader!

Snelle levering, keurig verpakt en juiste producten geleverd. Niets negatiefs te melden.

Snelle levering van fijne sokjes

Merino wollen sokjes voot peuter besteld. Las daarna pas de reviews en kwam klachten tegen, met name over de leveringstijd en kwaliteit. Ik dacht dus dat heb ik weer. Zorgen voor niets want de sokjes kwamen binnen 3 dagen en ze zijn van prima kwaliteit.

Super goed afgehandeld

Bij de bevestiging zsg ik dat ik de verkeerde maat had besteld. Na een mailtje te hebben gestuurd, werd ik zo super behandeld. Zonder verdere kosten voor beide kanten heb ik de goede maat toe gestuurd gekregen. Bestel er de volgende zeker weer.

Zeer goede kwaliteit. Mooie prijs en lekker warm.

sehr gut

sehr gut

veel aanbod. goede kwaliteit en snelle levering.

Heel tevreden met mijn kniekousen voor de winter.

Goede prijs/kwaliteit en levering

Goede actie 3 + 1 gratis. Goede prijs/kwaliteit. En de levering was snel en fijn dat het een brievenbuspakketje was.

top

had het bestelt voor een client want ze heeft zeer koude voeten , ze is super blij ermee antislip en warm.

ga zo door met deze service

netjes

geen factuur en 10 mailtjes

ik krijg geen factuur en 10 mailtjes met bevestiging en verzending etc.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Prime werk

Super service

Was goed jammer dat er voor oma van 93 geen merk marianne 30 den of 40 den in wineblush is maat xxl

Besteld en gekregen

Dank voor jullie goede service , ga zo door

Goed, snel en betrouwbaar

Dit veld is verplicht? Dacht ik niet

Goede snelle levering

Kreeg mijn pakket snel en goede staat

Heerlijke panty's

Ik kreeg een extra panty bij mijn bestelling. En ze dragen heel comfortabel. Vooral de tailleband is niet te strak wat fijn is als je daar wat voller bent. En mooie kleuren die ik goed kan combineren met mijn fleurige jurken.

Snelle reactie op retour

snelle levering comfortabel product

Ik was in de eerste plaats verbaasd om de snelle levering. De legging zit heerlijk en is een ideale oplossing onder een lange rok, omdat ik geen synthetische kleding verdraag.

Gewoon uitstekend

heerlijke warme en toch dunne sokken!

Gewoon goed en lekker, ik moet ze nog wassen dus ik weet niet hoe dat gaat.

Snel

Moet de panty nog gaan dragen, maar bestelling en verzending vlot gegaan.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne