Mijn bestelling was teruggestuurd door de pakketservive wegens beschadiging van het pakketje. Na mijn berichtje aan sokkenonline, kreeg ik binnen een paar dagen mijn bestelling kosteloos nogmaals bezorgd! Top!

Snel, goed en vertrouwd

De zoveelste bestelling gedaan. Net als de vorige keren, het pakket snel en netjes ontvangen. Duidelijke communicatie via email.

Goede ervaring

Fijn dat je bundels kunt kiezen voor de panty's. Alles was netjes verpakt en snel verzonden.

Ruime keus en prima service.

Tot nu toe bij alle bestellingen een prima product ontvangen. Sokken zijn van goede kwaliteit en volop keuze. Zeker wat betreft de grotere maten.

Pakje ontvangen op tijd binnen

Lijken goede sokken voor een nette prijs. Afwachten hoe ze zich houden.

Veel keus, kwaliteit en snel bezorgd

Ben helemaal tevreden. Vooral over de fleece gevoerde kniekousen. Mijn partner (maat 46) draagt die ook, zelf heb ik maat 39. Passen dus altijd en laten zich o zo makkelijk aan- en hoogtrekken. Warm en zitten heerlijk zonder "rimpels" en zakken niet af.

zeer goed

goede service en wat er wordt afgesproken komen ze na

Wat fijn zeg!

Ik ben heel tevreden met mijn kniekousjes

Binnen 1 dag werd ik gebeld, dat sokken niet meer leverbaar waren. Of ze andere mochten sturen. Geen probleem voor mij. Volgende dag sokken al in huis!

Zeer goede service

Het maillotje dat ik had besteld was niet meer voorradig. Ik werd toen gebeld en mij werd een alternatief aangeboden

Great socks!

That's all, good socks!

Prima kousen en vlotte levering

Al eerder kousen gekocht uit het grote assortiment die zeer goed bevielen. Nu weer een partij gekocht die vlot werd geleverd. En zeer betaalbaar.

Netjes verpakt

Ik zou wel een maat groter nemen

Goed product en snelle levering

Eén product bleek niet voorradig. Prima opgelost en alles toch netjes de volgende dag ontvangen.

De sokken waren netjes ingepakt en op tijd geleverd

Snel en makkelijk besteld en thuisbezorgd

Makkelijk om te bestellen en een snelle levering

Toppers!

Geweldige sokken, uitstekend service!

100% correct

prima materiaal , zeer snelle afhandeling en verzending .

Perfect, zoals altijd

Ik heb al meerdere keren bij Sokken-online.nl gekocht en het is altijd volledig naar wens. Ik ga dus ook zeker weer bestellen.

Sokken voldeden niet aan de beschrijving

Contact met sokken-online was niet erg vriendelijk. Retour sturen werd niet erg gewaardeerd en moet op eigen kosten. € 7,95 !!

Top website!

Een bedrijf word beoordeeld wanneer er onverwachts iets fout gaat! Mijn pakket zat niet in de DHL box. N.a.v. een mail die ik hier over gestuurd had naar sokken-online werd er zelfs op zondag al terug gereageerd met de boodschap dat zij gingen regelen dat ik mijn bestelling toch op tijd ging ontvangen. En dat is gelukt! Daarom geef ik sokken-online een 10! Een betrouwbare internet winkel dus met persoonlijk contact!

PERFEKTE LEVERING EN TOPKWALITEIT

HEB EEN LEATHERLOOK LEGGING MARIANNE BESTELD PAST UITSTEKEND ZEER GOEDE KWALITEIT DRAAG LEGGING IN COMBINATIE MET RUBBER PAARDRIJLAARZEN LEVERING PERFEKT EN ZEER SNEL PROFESSIONEEL EEN AANRADER ZOWEL ARTIKEL ALS FIRMA

Goede service en communicatie

Ons pakketje was verkeerd bezorgd Er was goede communicatie en de wil om het op te lossen. Er zou een nieuw pakketje opgestuurd worden. Gelukkig is ons pakketje net op tijd boven water gekomen

Molenstraat 24

5751 LD Deurne