Snelle levering en duidelijke informatie op de site.

Positieve ervaring. Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke informatie, bijvoorbeeld dat het product kleiner uitvalt en een grotere maat wordt geadviseerd.

Te dik

Sokken waren dikker dan verwacht

Fijne leggings!

Nergens konden wij slagen voor mooie, betaalbare kinderleggings. Maar hier is het eindelijk gelukt! Mooie leggings, goede kwaliteit, betaalbaar en snel geleverd. Top!

Goede prijzen en snel geleverd.

Snel geregeld en ze hebben een nuttig spaarsysteem waar je echt wat aan hebt. Heel klein minpuntje is dat dit type doos (RAJApack) nogal makkelijk papercuts oplevert...

Klantvriendelijk, goede kwaliteit

Prima en snelle levering.

Bestelling netjes in behandeling genomen en netjes op tijd afgeleverd.

Alles prima verlopen

Snelle levering en heerlijke sokken

Super service

Ik zal iedereen aanraden de sokken zit erg lekker

Mooie panty's voor een mooie prijs en topservice

Panty's in 35 denier met ladderstop, mooie glans, diverse kleuren en een maataanduiding die ook echt klopt. De Marianne panty's zijn comfortabel, mooi en sterk. Ook de service is prima: heldere communicatie per mail over bestelling, factuur, bezorging en eventuele retour of klachten. Een van mijn panty's zat kapot in de verpakking en kreeg ik na excuses van de klantenservice direct opnieuw toegestuurd. De 20 denier panty's van Marianne heb ik inmiddels ook in meerdere kleuren besteld - ook voor mijn dochter. Ik ben dik tevreden.

Fijne maillots. Goede prijs kwaliteit. Snelle bezorging en duidelijke site!

Tevreden

Nette, vlotte levering.

Te grote sokken.

Ik had sneakersokken besteld maat 39-42 en ik heb zelf schoenmaat 42 maar ze zijn veel te groot. Ze steken ook teveel boven mijn sneakers uit. Maat klopt echt niet. Had ze eigenlijk terug moeten sturen maar ik heb ze weggegeven. De stof vond ik wel prettig.

Besteld en snel geleverd.

goed, netjes en vlot geleverd

geleverde sokken heb ik nog niet aan gehad, maar zien er goed uit

Snel en overzichtelijk bestel service. Op tijd geleverd.

snel en prima verzorgd

helemaal verzorgd

Zeer goede service

Nadat ik sokken in de verkeerde kleur ontvangen had, kreeg ik 2 dagen later de goede kleur Gratis toegestuurd!! Klasse!

Superfijne sokken!

Hele fijne sokken, goede pasvorm en nog fijner dan omschrijving aangaf! Heel erg blij mee!

Snelle levering, prima kwaliteit

Mooie kwaliteit producten en netjes en snel geleverd ☺️!

Goede ervaring met de klantendienst.

Toen mijn sokken maar wegbleven nam ik contact op met de klantendienst, bleek de kleur die ik gekozen had niet meer voorradig. Ze boden andere kleuren aan, waar ik dan ook voor koos ipv van terugbetaling. Nog geen twee dagen later waren de sokken in mijn brievenbus!. Fantastische en confortabele sokken van bamboo, voelen ook prettig warm aan de voeten.

supersokken

nog nooit zulke fijne sokken gehad.

Snelle levering, tevreden klant!!

Prima produkten, en snelle levering!! Kortom een tevreden klant!!

Prima kwaliteit sokken en goede afhandeling bestelling

De sokken die ik had besteld waren niet op voorraad en daar werd ik persoonlijk over gebeld. Prima opgelost, ik ben heel tevreden

Super goed!

Ga zo door!