Wel verkopen en niet kunnen leveren

Te lang wachten op bestelling.

Gewoon goed, nalevering ook goed geregeld.

Fijne ervaring, in deze lastige Corona tijd was iets niet op voorraad maar werd een week later direct nagestuurd. Groot voordeel dat je met een vraag gewoon nog kan bellen en iemand aan de lijn krijgt. En antwoord krijgt.

Betrouwbare webwinkel, werd goed op de hoogte gehouden ivm de status van mijn bestelling.

Snel en in nette staat geleverd!

Chapeau

Goede en snelle sercice !

Goede kwaliteit, snelle levering

corecte en snelle levering en fijne prijs

priema

heel goed verwerkt en ontvangen

mooie sokken - vlot geleverd

De sokken zijn een mooie kwaliteit. Het is alleen jammer dat ik zelf de port moet betalen om te kunnen ruilen, want ik zou een paar hebben geruild voor een kleinere maat.

Positief

Heel veel keuze voor zowel kinderen als volwassenen. Maar vond het dit keer wel heel lang duren voordat het verstuurd werdt.

Goedkoper dan bij anderen en een snelle levering.

Panty's die ik altijd heb zijn hier goedkoper dan bij anderen.

snelle verzending en duidelijke website

Na bestelling snel geleverd. Kwaliteit goed.

Kwaliteits sokken. Makkelijk uit te zoeken en daarna snel in huis.

goede kwaliteit, snelle levering

Geweldig panty,s. Mooie kleuren. Goede kwaliteit

Snelle levering en de panty, s zijn van goede kwaliteit

Niets op aan te merken. Kwantiteit van de sokken kan ik nog niets over zeggen (1e bestelling), voelen wel heerlijk aan de voeten.

Nog niets alles ontvangen

Heb nog niets alles ontvangen

Helemaal goed!

Prima kwaliteit en snelle levering.

Top Sokken

Snelle levering van het geen ik besteld heb helemaal top.

Ok

Ok

Slecht

Naar een keer dragen zijn ze kapot bij de hiel

Goede kwaliteit en goede service! Ik ben tevereden.

Super sokken

Super sokken goeie kwaliteit

Sokken voor een goede prijs

Voor de eerste keer bamboe werksokken besteld bij sokken-online, de levertermijn 1 tot 2 dagen hebben ze niet gehaald. Mail gestuurd over status van de bestelling, binnen 1 kwartier antwoord (super). Maandag besteld vrijdag in huis, laten we de Corona perikelen maar als oorzaak zien. Voor de rest hebben ze hun webshop goed voor elkaar, voor herhaling vatbaar

prima warme huiskamersokken

duurde een weekje, maar sokken zitten prima (maat 43-46 zit goed als je maat 44 hebt zoals ik).

Molenstraat 24

5751 LD Deurne