Snelle en goede service! Volgende keer weer!

Snel, correct, mooie prijs, mooie producten. heel blij ermee :-)

Top product

Mooie sokken ,de goede maat en een prima service.Heel goed verpakt

Zeer goede service,en mooie sokken goede kwaliteit

Mijn producten waren niet op voorraad maar de klantenservice heeft me gebeld om een oplossing te vinden zodat mijn bestelling zsm gestuurd kon worden.

Netjes verpakt en snel geleverd. Prima sokken

Bestelling is uitstekend bevallen.

Duidelijke website. Mooie artikelen. Keurige levering. Jammer van de verzendkosten, hoog bestelbedrag. Prima bevallen.

zeer tevreden

correcte prijs/kwaliteit

Mooi en snel geleverd

Prima geregeld.

Idem

behulpzaam met informatie!

Prima service, ook telefoongesprek vriendelijk en behulpzaam met informatie!

Ruime keuze en goede service

Sokken-online biedt ruime keuze aan allerlei soorten sokken. Ik was op zoek naar kinder-antislipsokken en ook in die categorie was ruime keus in model/merk/kleur. Helaas was een door mij gekozen paar niet meer beschikbaar. Jack heeft mij toen erg netjes geholpen en mede dat heeft ervoor gezorgd dat ik een volgende keer weer kies voor sokken-online.

Goed en snel geleverd en kwaliteit prima.

Voor het eerst besteld via Sokken-online. Goede en overzichtelijke website met kwalitatief goede producten. Panty en Ondergoed besteld daar deze niet meer leverbaar waren bij mijn vaste winkel. Pakketje arriveerde snel en prima verpakt. Maatvoering was zoals beschreven dus er hoefde niets retour. Betaling via Klarna werkte prima. Kortom ik ben zeer tevreden. Ga hier meer bestellen. Marisa

Makkelijke en overzichtelijke website

Handige site, goed contact met verkoper, omdat er wat info miste. Snel verzonden!

Had een mail/bericht verstuurd met een vraag. Kreeg daar al meteen een antwoord op. Sokken besteld en had de bestelling snel binnen. Sokken (antislipsokken) zien er mooi uit. Goede kwaliteit!

Goede en snelle levering.

Mooie EN goede sokken voor een prima prijs !

nvt

nvt

Goede eh snelle levering

Goede keuze

Toppie

Snel bezorgd, prima kwaliteit

Prima product en snelle levering

Een bevestiging van de ontvangst van de bestelling met aankondiging leverdatum zou fijn zijn

De juiste sok

Deze sokken passen bij mij perfect ben tevreden dankuwel

Vlot

Vlotte verzending! Zeer mooie kwaliteit volgens ‘goedkopere’ prijs!!

Goede kwaliteit

Voor de volgende keer ga ik weer een paar sokken bestellen ben tevreden van de kwaliteit.

Vlot en correct

Vlotte service