een tevreden klant

Gezien de omstandigheden met Corona had ik mijn bestelling toch nog snel ontvangen! Ben ook tevreden met mijn aankoop.

goede prijs- kwaliteitsverhouding

snelle levering, prima sokken met goede pasvorm , de eerste wasbeurt moet nog dus daar nog geen oordeel over

Op tijd pntvangen

Positief

Niet heel erg enthousiast

Ten 1e ,bestelling na mail onzer kant een week later bezorgd, en de apollosokken lijken op kniekousen. De andere sokken prima

Topkwaliteit

Snelle levering en topkwaliteit sokken

uiterst tevreden

Geweldig. De kousen die ik het liefste draag heb ik hier gevonden. En gelijk natuurlijk gebruik gemaakt van het interessante aanbod van leggings. Keurig thuisbezorgd... Ben er heel blij mee!

Late levering

De bestelde sokken waren na drie weken na de betaling nog niet geleverd. Toen ik klantenservice probeerde te bellen werd er drie keer niet opgenomen. Ook de chant op de website werkte niet. Daarna een mail gestuurd, waar ik geen antwoord opgekregen heb. Na drie dagen werden alsnog de sokken geleverd.

Snelle levering en precies zoals verwacht

top

Ik wilde graag last minute een wijziging doorvoeren. Dit was geen probleem. Keurig en snel geregeld allemaal. Top service

heel goed

vlotte levering en heel voordelig

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering/goede nette leveringen, en product goede kwaliteit.

betrouwbaar met kwaliteit

Een betrouwbare leverancier, vriendelijk en prima producten.

Overzichtelijke site en snelle levering!

Duidelijke site en snelle levering. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Producten zijn van (zeer) goede kwaliteit. Ik kocht mijn werksokken altijd al op de Beverwijkse Bazaar, maar vanwege verhuizing... nu online.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en goed produkt

Super mooie kleurtjes en goeie kwaliteit! Mijn dochtertje is heel blij met haar nieuwe broekkousen!

Heerlijke sokken!

Heerlijke sokken! Ze zitten prima en zijn lekker warm. Mooi grof gebreid, precies wat ik zocht!

Heerlijke kousen

Voelen heerlijk aan en zitten goed

Goede en snelle bezorging

Kwaliteit

Snelle en correcte levering

De levering was snel en correct, best gelopen

Verkeerde maat besteld omdat deze niet duidelijk omschreven stond op de website. Na telefoontje is de goede maat direct opgestuurd, met een retourenvelop om kosteloos de andere panty's terug te sturen.

Prima webshop en service

Goede, duidelijke webshop. Snelle, nette levering.

Geweldig. Ze zijn snel en precies

De acties zijn heel goed

Uitstekende snelle service!

Goede snelle service

Alles goed en snel geleverd

Molenstraat 24

5751 LD Deurne