Goede pasvorm

Goed geleverd en mooie maillots.

Prima producten. Schappelijke prijs

Vlotte levering. Schappelijke prijs.

Prima sokken zoals ik gewend ben

Had sokken besteld, maar kreeg in eerste instantie geen reactie. Heb twee keer gebeld. Bleek dat het e-mail adres niet klopte. Waarschijnlijk mijn eigen fout. Na tweede telefoontje werd de bestelling opnieuw verzonden en had ik ze de volgende dag binnen. Super. Ik heb nog wel een tip. Omdat het een fout e-mailadres was had eerder geconstateerd kunnen worden dat er iets niet akkoord was. Normaal krijg je dan een foutmelding. Dan had het misschien nog sneller opgelost kunnen worden.

Maten kloppen niet!

Sokken veel te klein en smal voor maat 47-50

Alles super

Eerste set reeds in gebruik.

Eerste set nu 5 dagen in gebruik. Reeds 2 antislip nopjes eraf gevallen! Vandaag ga ik door op de 2e set sokken. Ik ben benieuwd.

Uitstekend!

Bamboo sokken waren niet leverbaar. Komen met een alternatief en overleggen dit netjes van te voren! Super blij met de andere sokken ook! Helemaal top!

Snl gekregen heerlijke sokken

Snel gekregen en heerlijke sokken!

Snelle bezorging fijne sokken

Zie boven

Goede kwaliteit voor een fijne prijs

Fijne sokken, ik koop ze hier al jaren. Tevens goed bereikbare klantenservice

Prima gedaan

Alles snel en goed geleverd voor een nette prijs

Geen problemen

Alles, snel geleverd en geen problemen met bezorging

ze zijn lekker warm

het zijn lekkere warme sokken! Wat wél jammer is, is dat jullie op de website zeggen dat de sokken er in heel veel kleuren is, maar dat er maar 3 kleuren zijn....

Alles snel en keurig geregeld. Top.

Goede klantenservice

Ik heb een aantal maillots besteld voor mijn kinderen. In 1 van de maillots zat al gelijk een gat bij de naden. Heb dat al eens eerder meegemaakt bij die maillots, dan zijn ze gewoon niet goed genaaid. Maar na een mailtje naar de klantenservice gelijk binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen.

Snel

Heel tevreden

Kwalitatieve producten, vlotte levering, netjes verpakt

De sokken die ik besteld had waren niet meer leverbaar. Een prima alternatief aangeboden.

Heel plezierig

Alles was naar mijn zin.

Fijne mooie maillots en snel binnen

Zeer goede ervaring.

Mijn ervaring met sokken online is heel positief. We hadden sokken besteld in een bepaalde kleur, en er werd telefonisch contact met ons opgenomen dat deze kleur niet voorradig was , en een andere kleur was wel voorradig en die kleur vonden we nog mooier ook. Goede kwaliteit, passen prima.

Vlot en snel

Vlotte en snelle communicatie en verzending. Soljes zelf zijn goed maar wat ‘slobberig’. Desondanks prima

Alles perfect geregeld!

Fijne sokken