Niet nodig

Ik had de sokken in een andere kleur gekregen. Na contact met de klantenservice kreeg ik de volgende dag nieuwe en mocht ik de eerste zending houden . Super service

Goede prijs, kwaliteit en levering

Snel geleverd, goese prijs en kwaliteit

Fantastische klantenservice

Sokken besteld kleur was niet leverbaar ze belde met snel overleg om iets anders te kiezen of te wachten op me kleurtje goed bezig vooral zo doorgaan dank je wel

Prima, snelle levering!

Prima, snelle levering!

Kleur was niet voorradig men belde direct

Sokken met haast nodig de kleur die wij wilde hebben was even niet voorradig, men belde direct. Een andere kleur uitgezocht en de volgende dag waren deze in huis. Bedankt gr Fred

Prima sokken, aan de grote kant

Bestelling uitstekend afgehandeld, sokken zijn mooi en lekker zacht. Minpuntje is dat maat 43-45 eigenlijk net te groot is voor mijn schoenmaat 45. Dus koop gerust een maatje kleiner!

Zeer goede kwaliteit

Ik ben afhankelijk van anti slip sokken en deze zijn goed.

Slechte pasvorm, vlotte levering

Vlotte levering, pasvorm speakers valt tegen. Verschuiven tijdens het dragen. Elastiek irriteert de huid.

Prima, snelle bezorging!

Keurig verpakt, snel geleverd!

Heerlijke sokken

De bestelling is zeer vlot geleverd! De sokken zitten heerlijk en de antislip werkt voortreffelijk.

Makkelijk sokken bestellen.

Makkelijk sokken bestellen.

Lekker snel

Artikelen snel in huis. Goede kwaliteit.

Fijne sneakersokken

Het lijkt er op dat ik eindelijk fijne sneakersokken heb gevonden. Niet knellend, maar blijven wel goed zitten, niet te dun en niet te dik. Heel comfortabel. Levering was vlot en netjes..

Mooie betaalbare producten

Mooie betaalbare producten

Nadat ik een bestelling had gedaan en erachter kwam dat ik de verkeerde maten had besteld, deed ik een mail en werd het geregeld! Top, een aanrader.

snelle en betrouwbare levering

Omdat ik met mijn been in het gips zit en mijn tenen daarbij blood liggen, wilde ik graag sokjes die ik over de tenen heen kon trekken. Bij Sokken-online vond ik een goedkope oplossing door korte teensokken. De enige angst was of ze dus ook wel over het gips zouden passen. Bij binnenkomst geprobeerd en het lukt prima.

Heel goed.

Snelle levering en goed ingepakt. Leggings zien er goed uit en de maat was goed.

Stevig en koel

Deze naadloze, katoenen sokken zitten fijn. Ze geven steun, blijven goed zitten en hebben een prettige boord. In mijn aangepaste schoenen -die ik de hele dag moet dragen- zitten ze heerlijk luchtig.

Keurig geleverd en prima kwaliteit.

Netjes verpakt, mooie spullen.

Snelle levering en top kwaliteit

Betrouwbare met zeer snelle levering van top kwaliteit sokken

Gewoon goed

Vaste klant, dat zegt genoeg toch

Zoals altijd, zeer tevreden met mijn bestelling! Snel geleverd, goede kwaliteit tegen prijzen van de markt.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne