Geen aanmerkingen

sokken zonder elastiek

Geweldige ervaring katoenen herensokken zonder elastiek in de boord geen zere benen meer of knellende boorden door de elastiek. Een ware verademing hoe fijn deze sokken zitten en lopen. sokken-online nl Bedankt, ook voor de goede en snelle levering.

Voortreffelijk

Gebeld voor info, meteen goed en vriendelijk geholpen met mijn vragen. Daardoor gemakkelijk kunnen bestellen en snelle levering. Dank je wel

Uitstekend!

Mooie sokken en snelle levering. Zal zeker vaker hier sokken voor mijzelf en mijn man bestellen!

Te groot

De sokken zijn echt voor hele brede voeten ik heb smalle voeten ze glijden zo van me voeten af hellaas want ik heb een grote bundel gekocht!

Gewoon goed

Netjes duidelijk en optijd

alles precies naar wens.

Snel, netjes verstuurd. Artikel, panty, helemaal goed !

Klantvriendelijk

Goede service, verkeerd artikel geleverd, snelle reactie en binnen 2 dagen het juiste artikel kosteloos ontvangen.

Goed product, goede prijs, snelle levering

Goed product, goede prijs, snelle levering.

Voor de 2e x sokken besteld. Ze blijven goed in de was, en zacht aan de voeten. Site is duidelijk en bezorging is snel en goed.

De beste kniekousen ooit.

De bamboe kniekousen zijn lang genoeg zodat de goed zittende maar niet strakke boord op zijn plek blijft. De pasvorm is perfect en ze zijn zacht en warm.

Zoals altijd uitstekend.

Vlotte levering

Vlotte levering, mooi product.

Very comfortable!!

Very comfortable and soft.

Mooie spullen, snelle service

zie boven

Telefoonisch berijkbaar heel belangrijk Vriendelijk en komen afspraken na. Prima geholpen.

Mooie vorm handig met links en rechts en super zacht

Goed, maar het kan nog beter

Sokken in twee kleuren besteld, kreeg later een mail dat één kleur uitverkocht was en of ik een andere kleur zou willen. Gebeld met klantenservice, waar een vriendelijke vrouw mij ter woord stond en de bestelling snel werd veranderd en het teveel betaalde geld werd gelijk terug gestort. Zou wel fijner zijn dat als iets uitverkocht is dat het er gelijk bij staat. Voorkomt een hoop gedoe voor beiden. Sokken waren volgende dag binnen en waren wederom perfect.

Goede service, snel geregeld!

Prima kousen

Voor de 2de keer besteldkatoenen kousen voor ponder mijn steunkousen inverband met zalf smeren bevalt heel goed

Duideljke website, snelle levering, heerlijke en leuke sokken

Heb gevraagd voor te ruilen

Ze lezen niet wat ik in de retour heb geschreven. Ik had gevraagd voor te ruilen want die optie staat ook bij terroir maar storten nu geld terug op mijn rekening. Slechte zaak

Uitstekende service!

Snelle bezorging en voor de service een compliment!

Neigt naar ***

Op 1 oktober heb ik sokken besteld die volgens de site op voorraad waren maar deze heb ik helaas niet mogen ontvangen, mijn geld is ook weg. 15 oktober heb ik via de mail gevraagd waar mijn bestelling blijft en krijg daarop het antwoord dat er leveringsproblemen zijn. Op de website worden de sokken in die kleur en maat echter nog steeds, uit voorraad, te koop aangeboden. Per mail geeft het bedrijf aan dat de sokken in week 43/44 verwacht worden. We zijn nu eind week 45 en de sokken zijn nog steeds niet onderweg en een bericht vanuit sokken-online blijft ook uit. Mijn geld heb ik teruggevraagd maar hier komt ook geen reactie op. Mochten de sokken ooit wel nog binnenkomen past mijn baby ze niet eens meer.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne