Geweldige sokken

Heerlijk warm en blijven lang goed

Goede sokken.

Prima werksokken. Zitten goed. Snel geleverd.

Goed en snel.

Keurig en snel geleverd

Snelle levering, top!

Levering slecht

Moest bellen en toen werd er pas actie Ondernomen

Snel en keurig geleverd

Heerlijke goeie degelijke sokken, al jaren veel plezier van Sokken-online

Het pakket van verzenden is heel degelijk en altijd goed verzorgd dze keer zat er ook wat info bij , leuk maar ik had liever iets nuttigs erbij gehad, 'n sticker of pen bijvoorbeeld , desondanks shappo voor de medewerkers van Sokken-online, goei materiaal voor een redelijke prijs, ga zo voort... Bedankt vanuit Roosendaal Willem de Bruijn

Hele fijne katoenen sokken

Voor herhaling vatbaar goede kwaliteit en snelle bezorging! Een aanrader dus!

Nette stevige sokken gekocht

Was toe aan nieuwe sokken, deze gevonden bij sokken online. Stevige sok, mooie site, snelle levering. Wat wil je nog meer? Sokken nodig? Bestel hier!

geweldig

hele snelle levering de volgende dag werd het al bezorgd ben erg tevreden

goede ervaring

ruime keus, snel verzonden, leuke prijzen.

Goed aanbod, scherpe prijs, goed klantcontact

Had per abuis teveel artikelen ontvangen. Via mail contact gehad. Zeer prettige benadering.

Besteld en duper snel in huis. Oik de kwaliteid van het produkt is heel goed.

Duidelijke website.

Makkelijk bestellen en betalen. Mooie kousen

De kousen zijn perfect heerlijk warm en ik loop stevig zonder bang te zijn om uit te glijden na mijn operatie.

Aan mijn wens voldaan, een grotere doos en mooie leggings

Snelle levering en goede website.

Ze doen wat ze beloven. Leveren snel en originele merken. Geen fake! Goede prijs kwaliteit.

Ik wacht nog op wat sokken . ( Na levering) Maar verder snel en duidelijk

De leggings waren te small maar ik heb ze toch gehouden.

Ik heb de leggings goed ontvangen maar ze waren te small. Het is mijn schuld , ik had een ander idee hoe dat ze eruit zagen. Sorry.

Goede producten en snelle levering

vlug geleverd

Snelle levering van het product dat ik besteld had. Bij ons in de buurt nergens meer te verkrijgen en online op 2 dagen geleverd

Veel keuze,snelle en nette levering

Snelle levering!

Snelle levering. Wel jammer dat bij t aankomen van de bestelling er sokken niet leverbaar bleken te zijn. Het teveel betaalde bedrag was wel snel teruggestort.

Molenstraat 24

5751 LD Deurne