Zeer tevreden!

Alhoewel ik de presentatie op de site niet als optimaal beschouw, heeft de afwikkeling mij aangenaam verrast: snelle bevestiging en zo mogelijk nog snellere verzending, De volgende dag!

Niet tevreden

Beste, ik wacht nog steeds op een retourticket, zodat ik het boek kan terugzenden. Ik kan er niets mee doen, het is fout gedrukt, en kan dit niet cadeau schenken. Wens dan ook mijn geld voor eht boek en de leveringskosten terug te ontvangen. Alvast bedankt voor de rechtzetting

Uitmuntende service

De bestelling wordt na de betaling direct verwerkt. Dezelfde dag nog op de post gedaan en bijna altijd de dag daarna in huis. Alleen maar goede ervaringen gehad met Boeklin!

Het was positief ervaring bedankt

Bedankt! Mijn bestselling was snel verzonden.

Snelle levering, goed product t

Mooie prijs en snel geleverd

Bij Boeklin vond ik voor een aantrekkelijke prijs de Nederlandse versie van Charlie’s good tonight. En de volgende dag had ik hem al in huis. Zoals van tevoren al was vermeld, heel licht beschadigd. Top!

Levering binnen 12u :o

Zeer vlotte en snelle levering (binnen 12u)

Snel en accuraat.

Onbekend met Boeklin, maar verrast door snelle afhandeling en bezorging, ondanks kerstdrukte. Uitstekende staat van boek. Dank,dank

Alles ok

Grote keus,stipte snelle afhandeling van de bestellingen

Mooi aanbod, snelle levering

Kende deze website nog niet, maar ben blij dat daar nu verandering in is gekomen!

Prima product voor goede prijs.

Boek voldoet aan meer dan de omschrijving, betere staat dan verwacht. Snelle levering.

Gewoon goed

Ruim aanbod, iets minder snel verzonden dan verwacht dus een half puntje minder.

Toppie

Keurige verwerking keurige vlotte levering dik tevreden

Snel geleverd.

Volgens afspraak, snel en keurig afgeleverd.

FANTASTISCH !!

Op VRIJDAG 27 December 2024 , heb ik op uitstekende wijze het boek ; De laatste boekwinkel van Londen ontvangen. Van de bestseller auteur MADELINE MARTIN. Het boek is via DHL , goed verpakt aangekomen , het ziet er bijzonder netjes èn verzorgd uit!! Dat geeft mij vertrouwen om mèèr boeken bij Boeklin.nl te bestellen . Een boek kopen en 1 gratis krijgen is ook niet niks natuurlijk!. Dat scheelt òòk nog eens in de centjes, vooral in deze dure tijd !!. Ik ben een heel blije nieuwe klant. Met vriendelijke groeten , dhr F . Hilligers.

Uitstekende website!

Grote keuze, scherpe prijzen, goed ingepakt en snelle bezorging: meer moet dat niet zijn.

Levering boek

Mijn bestelling goed kunnen opvolgen

Vlotte service

Via mail goed geholpen en vlot alles ontvangen

Boek ziet er keurig uit en snelle levering

Ondanks eerst in verkeerde regio kwam pakket snel goed aan. Zeer goede berichtgeving erover.

Ok

Top ervaring!snelle levering!!

Top ervaring!snelle levering!!

Snel geleverd goede kwaliteit

Snel geleverd goede kwaliteit

Besteld en de volgende dag in huis!

Zoeken naar een bepaald boek en dan voordelig slagen en de volgende dag in huis. Top!

Snel

De bestelling en het boek zijn netjes en snel bezorgd voor een nette prijs, bedankt groeten José

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum