Snelle levering en blij met mijn boek!

Zag er keurig uit en de volgende dag al in huis. Erg blij mee, gewoon doen!

perfect

prima prijs-kwaliteit , perfecte levering

Alles zoals ik hoopte.

Goede service en snelle levering

Boeken zijn op tijd aangekomen en waren perfect verpakt.

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling

Na betaling van mijn bestelling werd het pakketje netjes thuis afgeleverd binnen een redelijke tijd. Bij een aantal andere bedrijven geef ik mijn huisadres op voor de levering en dan moet ik het alsnog bij een afhaalpunt ophalen.

Snelle levering!

Besteld en geleverd volgens toezegging

Je wordt daarna en tussendoor bedolven onder e-mail

Geen goede ervaring mee, e-mail, en aanmaningen om de haverklap. Ook als je meteen betaald hebt en nu weer die irritante beoordelingsvraag. Hier koop ik nooit meer, functioneert niet zoals het hoort te gaan.

Snel

Betseld en na de diverse mailtjes snel geleverd. TOP

Super klantenservice

Ik ben zeer tevreden

Snel en keurig bezorgd.

Super service!!

Snel en zorgvuldig verstuurd! Ik had mijn adres verkeerd ingevuld en de klantenservice reageerde super snel, erg fijn!

Snel en duidelijk gecommuniceerd!

Prima service,snelle levering.

Boeken zien er netjes uit!

Heel prettige en persoonlijke service

Efficiënt snel en duidelijk

Dit was de eerste keer voor mij, maar zeker niet de laatste keer, want er zijn nog genoeg boeken op mijn verlanglijstje.

In de avond besteld volgende dag keurig verpakt in de brievenbus

Ontzettend goed, duidelijk klantgericht

Ik zal in de toekomst zeker weer boeken bestellen bij Boeklin

Goede kwaliteit boeken voor een leuke prijs

Mijn eerste kennismaking met jullie was goed. Twee boeken besteld die allebei in prima staat aankwamen. Voor een leukere prijs dan bij de concurrent. Ik kom zeker terug

10 op10

Uitgebreide keuze,mooie prijzen en snelle levering

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering.

UItstekend

Boek razend snel geleverd. Het boek werd aangeboden als "gebruikt" , maar ik zie nergens gebruikssporen --> perfect

Snel en zorgvuldig.

Snelle verzending. Zorgvuldige verpakking. Prima. Ga ik vaker gebruik van maken.

Fijn boek, snel ontvangen en aan het lezen geslagen

Interessant boek en leerzaam

Perfecte levering

Twee boeken gekocht in de actie van 1 en 1 gratis. Beide boeken waren als nieuw. Ze waren 0,0 beschadigd.

Snelle levering en correcte beschrijving boeken.

Boeklin via browser gevonden. Ruime collectie boeken in goede staat. Attente reactie en snelle brievenbuslevering.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum