Helemaal tevreden

Vriendelijke communicatie en info, snel handelend en goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede en snelle service

Ik heb de boeken voor een goede prijs kunnen kopen. De boeken zijn vervolgens snel en netjes geleverd.

Super Snel

Super snelle levering! Top!

Snelle levering en boek in goede staat

Ik heb het boek na bestellen, de volgende dag ontvangen. Boek is in goede staat! Super!

Uitstekend!

Vlotte levering en prima prijs.

Bestelde boek werd volgende dag al geleverd

Snel

Snelle levering. Alleen snap ik de website niet zo goed. Ik kan geen schrijver of titel van een boek intypen om snel daar te komen. Dat zou handig zijn.

Ik zou niet weten waarop ik kritiek zou kunnen hebben

De transactie is correct verlopen

Top zaak!

Een leesfout van mij is keurig afgehandeld waarbij ik tegemoet gekomen werd met een 2e exemplaar van het boek dat ik had bestelt. Heel attent dat het op deze wijze werd opgelost!

Tevreden

Prima service.

zeer snel en goed begeleid bij ons binnen gekomen

voor de eerste keer bij het bedrijf besteld. Prima geregeld

Perfect :)

Mooi en goed boek voor een leuke prijs! Zonde om niks te doen met boeken die lichte beschadigingen hebben, dus erg blij dat deze boekenwinkel zich hiervoor inzet!

Goede communicatie en snelle service

Voor de eerste keer hier een bestelling geplaatst. Ben er tevreden over. Boek was snel in huis.

Het boek is mooi en goed verzorgd verpakt. Heb het ontvangen in goede staat en op de afgesproken dag. Het boek ziet er mooi uit. En de prijs is helemaal leuk. Kortom ben ik heel tevreden

Snelle levering.

Top bedrijf

Snele levering en de boeken waren van hele goede kwaliteit zagen er als nieuw uit

Leuke site, mooi aanbod

Ik kwam bij toeval op deze site en werd aangenaam verrast. Mooie titels, leuke actie en bestellen en leveren ging snel. Ik ga zeker vaker op deze site kijken!

Zeer tevreden over aankoop boek.

Heel snel geleverd (binnen 24 uur), zorgvuldig verpakt, de staat van het boek was als nieuw.

tevreden

heel snelle levering

op tijd en keurige kwaliteit

Op tijd en prima kwaliteit en verpakking.

Vlotte bezorging. een vouwtje in de kaft, maar à la.

Makkelijk uitgezocht en snel ontvangen.

De website voor het eerst ontdekt. Klantvriendelijk en mijn eerste bestelling snel en goed ontvangen.

Zeer snelle en goede service, mooi boek!

Ik heb het boek 's avonds besteld, nog dezelfde avond heb ik bericht ontvangen dat het boek verzonden was. De volgende dag lag het boek in mijn brievenbus. Het boek is als nieuw. Bedankt en mijn complimenten!

's avonds besteld en volgende dag in huis!

Helemaal prima.

Franciscusweg 263