perfect

snelle levering veel keuze goed verpakt en gemakkelijk om te bestellen

Super afhandeling...snel en degelijk

Was op zoek naar een aantal boeken en kwam zo bij hun terecht.

perfecte levering

De levering is snel en correct en de prijs is ook OK

Snelle levering en retour uitstekend afgehandeld.

Snel geleverd, product zoals beloofd.

ik vind dat ik bovenstaande genoeg heb gezegd. U kunt dit veld beter niet verplicht stellen, want een volgende keer zal ik deze mail niet meer invullen.

perfect

Het ging heel snel. Goed contact. Snel met verzending. Goede prijs. Ben tevreden.

Volgens afspraak

Service

Snelle en vriendelijke service! Enorm blij met de boeken, zien er goed verzorgd uit!

Prima in orde

Prijs concurrerend goed, Bestelling geplaatst, order vervolgens vlot in behandeling genomen en een werkdag later bezorgd. Prima verpakt ook. Dus TOP

Mijn bestelling was snel binnen en zag er heel goed uit.

Kleine beschadiging goede prijs

Helemaal prima.

Helemaal prima

Goede en nette service, netjes ingepakt.

Goede prijs en super kwaliteit

Zo leuk dat jullie chocolonley repen verkopen!! Ook mooie manier om bedrag aan te vullen tot 20 euro en gratis bestelling! Hartelijke dank!!!

Heel goed gegaan met de levering op een ander adres

Was kadootje voor mijn moeder, ze was erg blij met t boek...Erg leuk dat je kadopapier erbij kon doen en een kaartje..

Prima service, clean & simpel

Boek besteld en 3 werkdagen later in huis. Herinner me geen track & tracé mail maar netjes als brievenbuspost ontvangen

Snelle levering. Goed verpakt. Gisteren besteld vandaag in huis. Track en trace. Echt super!

Niet goed

De bestelling was “kwijt” bij dhl. Erg vervelend omdat het een verjaardagscadeau voor m’n zoontje was in Coronatijd. In eerste instantie goede communicatie met het bedrijf, maar vervolgens ging dit niet goed. Er werd gezegd dat de boeken niet meer op voorraad waren ( volgens website niet het geval) en er was me een cadeaubon beloofd van 10,- Uiteindelijk is de bestelling toch gekomen(na twee weken), maar ik had inmiddels al een andere besteld. Vervolgens wilde ik deze terugsturen, maar nooit meer wat vernomen op mijn mail hierover en ook de kortingsbon niet ontvangen. Maar dat vind ik inmiddels niet meer erg, wil na deze ervaring toch niet meer via boeklin bestellen.

Keurig verpakt en snel

Goed en snel mij pakket ontvangen

Aanraden

Communicatie en levering prima op orde

Communicatie helder, levering op tijd en goed verzorgd. Zoekfunctie op website werkt slecht. Via Google zie ik dat ze bepaalde titels op voorraad hebben. Wanneer ik op hun eigen site zoek worden die titels niet getoond. Dat kost jullie omzet Boeklin!

Ik ben heel tevreden over de levering van het bestelde boek

Het boek was in prima staat, netjes verpakt en de bezorging was heel snel.

Vlotte transactie, prachtige boeken!

Handige en overzichtelijke website, vlotte transactie, snelle levering, alles piekfijn in orde! Presentje erbij en korting voor volgende bestelling. Die komt er zeker, want prachtige boeken aan een zeer schappelijke prijs! ;-) Bedankt!

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum