Zoals hierboven gezegd, snelle levering en ook heel belangrijk: je wordt geïnformeerd waar je bestelling is en wanneer je je boek kunt verwachten.

In orde

Snel en keurig geleverd, goede prijs

Zeer snelle levering!

Mooi assortiment en snel geleverd. Goed verpakt in een passende doos.

Snelle levering, keurig boek

Zie titel

Zeer soepel verlopen bestel- en leveringsproces

Geen opmerkingen buiten dat zowel op de website het bestelproces heel logisch en soepel ging en de levering zeer snel!

Bezorging viel tegen via DHL zou liever een afhaal punt kunnen kiezen.

Boeken bestel met levertermin volgende dag werd 2 dagen later toen nog 2 dagen later. Toen was ikniet thuis dus moest nog 2 dagen wachten totdat het ontvangen zou worden ik kon de afspraak niet eerder verzetten via DHL site dus moest afwachten todat zij weer langs kwamen. Indien Boeklin will doorgaan met DHL prima maar zorg dan ook dat er een alternatief ophaalpunt gekozen kan worden voor afhaal door de klant zelf. Daar zou ik dan voor kiezen. Verder alles OK, producten was niets mis mee.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb al eerder boeken besteld en mijn mening gegeven dus vind het nu welletjes

Veel info omtrent bestelling, verzending en aankomst boek!

Vlot en correct

Beste prijs, snelle verzending en goede communicatie. What’s not to like :-)

Bestellen en dag later ontvangen. Keurig!

Bestellen en dag later ontvangen. Keurig!

Snelle levering!

Echt goede service

Snel en goede service

Dit is de eerste keer dat ik bij beklim besteld. Ben heel blij met mijn bestelling. Bedankt voor mijn boekenlegger, heel handig.

Prima verlopen

Geen problemen of klzchten

Perfect boek, snel geleverd.

Perfect boek, snel geleverd.

Gewoon goede kwaliteit

Levering op tijd, heldere communicatie, goede prijs.

Leuke webshop met goede prijzen

Ik zocht een bepaald boek en kwam hier terecht. Scherpe prijzen en ruime keuze!

Prima levering volgens afspraak en boek in goede conditie ontvangen

Snelle levering en goede service.

Ondanks de beperkingen van de corona was mijn bestelling supersnel geleverd.

Snelle levering, boek in nieuwstaat ontvangen.

Boek snel geleverd en in nieuwstaat ontvangen.

Het boek was er snel

Het boek was snel bezorgd zonder problemen

Leuke prijzen, snelle service!

Heel positieve ervaring. TBC!

Goede service, snelle afhandeling, goede info over opsturen.

Besteld en al snel bericht dat het boek opgestuurd was. Al voor de beloofde aankomstdatum ontvangen!

Direct hulp na een probleempje

Ik had een bestel probleem maar dit is binnen een uurtje opgelost en ik ontving een mail waardoor ik alsnog mijn bestelling kon plaatsen. Bezorging in een nette verpakking met track en trace code op afgesproken datum. Site is zeker aan te bevelen.

Heerlijk zo een snelle levering

Op tijd besteld en echt de volgende dag in huis. Blij dat dit ook werkelijk weer kan zonder vertaging van de post. Boek was trouwens in perfecte staat, top!

Hartstikke tevreden!

Snelle levering en een zeer aantrekkelijke prijs!

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum