Snelle en keurige levering.

Eerste contact en goed bevallen.

Bestelling is snel verzonden

De afwikkeling van mijn bestelling is erg snel gedaan en ik ben tevreden met het boek.

goede afhandeling

Duidelijke website

Doen wat ze beloven, artikelen netjes verpakt en snel geleverd

Teleurgesteld

Boeken die je koopt zijn beschadigd. Dit had ik op de site moeten zien. Na meerdere malen klikken kom je daar pas achter. Staat niet goed aangegeven

Goede prijs/kwaliteit

Voor mij nog onbekende organisatie. Wist niet hoe het proces zou lopen en hoe betrouwbaar. Maar is mij uitstekend bevallen . Snelle levering, product was netjes geleverd en goede prijs! zou het zo weer doen!

Snelle levering.

Zeer tevreden. Snel en goed geregeld

Besteld en achteraf 1 niet leverbaar

Prima site, als order in afrekening is valt 1 knop buiten beeld waardoor niet duidelijk was waarom afrekenen niet lukt. 4 boeken besteld en achteraf bleek 1 niet leverbaar. Voorraad zou real time moeten zijn. Verder goede prijs/kwaliteit.

perfect

snelle levering veel keuze goed verpakt en gemakkelijk om te bestellen

Super afhandeling...snel en degelijk

Was op zoek naar een aantal boeken en kwam zo bij hun terecht.

perfecte levering

De levering is snel en correct en de prijs is ook OK

Snelle levering en retour uitstekend afgehandeld.

Snel geleverd, product zoals beloofd.

ik vind dat ik bovenstaande genoeg heb gezegd. U kunt dit veld beter niet verplicht stellen, want een volgende keer zal ik deze mail niet meer invullen.

perfect

Het ging heel snel. Goed contact. Snel met verzending. Goede prijs. Ben tevreden.

Volgens afspraak

Service

Snelle en vriendelijke service! Enorm blij met de boeken, zien er goed verzorgd uit!

Prima in orde

Prijs concurrerend goed, Bestelling geplaatst, order vervolgens vlot in behandeling genomen en een werkdag later bezorgd. Prima verpakt ook. Dus TOP

Mijn bestelling was snel binnen en zag er heel goed uit.

Kleine beschadiging goede prijs

Helemaal prima.

Helemaal prima

Goede en nette service, netjes ingepakt.

Goede prijs en super kwaliteit

Zo leuk dat jullie chocolonley repen verkopen!! Ook mooie manier om bedrag aan te vullen tot 20 euro en gratis bestelling! Hartelijke dank!!!

Heel goed gegaan met de levering op een ander adres

Was kadootje voor mijn moeder, ze was erg blij met t boek...Erg leuk dat je kadopapier erbij kon doen en een kaartje..

Prima service, clean & simpel

Boek besteld en 3 werkdagen later in huis. Herinner me geen track & tracé mail maar netjes als brievenbuspost ontvangen

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum