Positief

Boeklin bood dit boek aan voor de laagste prijs, toch was de kwaliteit goed en werd het boek optijd geleverd.

Top leverancier!

Goede prijs, snel geleverd en in goede staat! Ga zeker vaker bestellen hier!

Mooi uitziend boek, snelle levering

Nadat ik het boek besteld had werd ik goed via email op de hoogte gehouden van de levering. De levering duurde vanwege de grote drukte bij PostNL een dag langer, geen probleem, kan Boeklin niets aan doen. Het boek verkeerde in nieuwstaat,er had nog niemand in gebladerd. Verpakking was stevig en paste door de brievenbus. Ik raad Boeklin aan en ik zou er zó weer bestellen.

Snelle levering.

Snelle en nette verzending. De "schade" aan het boek moest ik echt zoeken. Dus mooie prijs voor een zo goed als nieuw boek. Ik ben blij!

Top verkoper

Goede prijs en snelle verzending..

Snelle en fijne service

Duidelijk en snel

Blij verrast door deze site!

Via Google kwam ik op deze site terecht en afgezien van een scherpe prijs werd ik blij van de levertijd, nette verpakking en vooral de correcte en nette mails.

Boeken zijn netjes ingepakt en zien er goed uit. De boeken worden netjes bezorgd en op tijd geleverd Ik ben ook blij dat er in elk boek altijd een boekenlegger zit zo attent. Ik raad het iedereen aan.

Snelle levering en mooi verpakt

aangename verassing

Het boek was razendsnel in huis. En het was een puntgaaf exemplaar.

Boek is niet nieuw

Duidelijk gebruikerssporen zichtbaar

Alles perfect

Kijk maar de sterren

ben heel tevreden met boeken bestelling

boeken zeer snel aan mij verzonden en zagen er prima uit Beveel ik aan

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

de boeken werden snel geleverd en waren in prima staat (beter dan ik verwacht had want de 'lichte beschadiging' moest ik met een vergrootglas zoeken)

kan veel beter

Wat de bestelling en bezorging betreft : prima ! Ik had 2 boeken besteld : 1 ervan is ok... de andere wekt verontwaardiging !! DE MONOGRAM MOORDEN De vertaling van het engels naar het nederlans laat te wensen over , zowel spraakkunst, als zinsbouw, als spelling, als woordkeuze, en onnauwkeurigheden ; ergerlijk om te lezen !! Heel erg jammer... Groetjes Katia Nechelput

Eenvoudig van bestellen tot betalen

Fijne site en snel geregeld

Goed assortiment, snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Perfect boek!!!

Mooie kwaliteit boek, goed verpakt voor verzending.

Boek besteld, was goedkoper dan andere winkels. Het boek is de dag na de besteldatum ontvangen.

Goede prijs en snelle levering - perfect

Simple te bestellen Makkelijke afwikkeling Schoone levering

Echt de moeite om te bestellen

Ik had nog nooit van jullie site gehoord. Door rond te kijken op internet kwam ik Boeklin tegen. Echt de moeite waard om te kijken op deze site en de boeken zien er voortreffelijk uit!

Goed en snel afgehandeld , en ook nog voordelig 👍

Franciscusweg 263