Goede snelle service

Boek werd netjes en snel geleverd

Mooie boeken, snel bezorgd!

Prima ervaring, zowel met kwaliteit boeken als de snelle bezorging.

Super service

Hele snelle bezorging! Volgende keer zeker weer een bedtelling plaatsen

Boek supersnel en in goede staat ontvangen

Geleverd volgens verwachting

Zie boven

Prima lekker snel, goed verpakt, heerlijk gelezen met Pasen!

Prima lekker snel, goed verpakt, heerlijk gelezen met Pasen!

Eenvoudig en snel geregeld

Zonder poespas een boek besteld dat er keurig de volgende werkdag was. Fijn dat er een track&tracé worst gestuurd, zo kon ik gemakkelijk thuisblijven om het pakketje aan te nemen.

Uitstekende service

Ik had een boek besteld echter bleek bij ontvangst dat hier 2 pagina's waren uitgescheurd. Dit heb ik via de mail gemeld. Helaas hadden ze dit boek niet meer dus konden ze geen nieiwe exemplaar opsturen. Daarom is het volledige bedrag aan mij gecrediteerd en heb ik een waardebon van 5 euro ontvangen. Jammer van het boek, maar de service is echt klasse.

Snelle service en geweldige boeken!

Al diverse malen boeken besteld en altijd prima naar wens! Ga zo door!

Geweldige boeken voor een betaalbare prijs

Superblij met Boeklin. Vaak heb ik zo de kans als ik nog wat twijfel of ik een boek wel goed vind, die hier voor een lagere prijs te kunnen krijgen. Weliswaar licht beschadigd, maar meestal amper te zien en nog net zo mooi in mijn boekenkasten. Echt zeer tevreden, elke keer weer :)

Tweede bestelling, tweede keer prima

Je ziet iets wat je graag wilt hebben, je bestelt het en een paar dagen later heb je wat je wilt. Precies zoals je wilde. Simpeler kan ik het niet beschrijven

Gewoon prima, niets op aan te merken.

Gewoon prima, niets op aan te merken.

Beetje teleurgesteld

Levering en bestelling verlopen prima. echter bij het openen van het pakje hing er een ronde klever op het boek met een promotieprijs van 9,95 euro en op de website stond die aan 15 euro, nu geen probleem dat dit 15 euro was maar heb er wel een probleem mee dat er een promotiesticker opgeplakt was... doe dan tenminste de moeite om deze er af te halen, boek is beschadigd alleen al door die klever en heb er toch een beetje een opgelicht gevoel bij. kan zijn dat deze moeilijk beschikbaar is , maar toch stoort het me. groet, Chris

Boeklin Perfect DHL erg Slecht

Boeklin perfect geleverde boeken Alleen de DHL bezorger vond het teveel moeite om aan te bellen bij mijn huis adres . Stapte uit zijn bus en gooide het doosje met mijn boeken van ver op de eerste verdieping naar mijn huis deur , waar ik op stond te kijken Keek mij aan en stapte weer in , nog nooit zo iets mee gemaakt . Is voor mij een reden om niet meer te bestellen . Als jullie met DHL verzenden . Met vriendelijke groet

Snelle en goede service. Boek was in prima staat.

niets op aan te merken!

Afhandeling kon niet beter/sneller wat Boeklin betreft. Zending arriveerde met stevige vertraging, de 'track and trace' gaf merkwaardige meldingen maar dit had uitsluitend met sores bij Post.nl te maken!

Snelle levering , interessante prijzen.

Zeer positief en prettig

Goede service. Ik had een boek besteld maar er ging was mis tijdens de ideal betaling door een storing bij Rabobank. Ik heb toen via whatsapp gevraagd wat ik het beste kon doen. Ik heb het geld overgemaakt en had al snel bericht dat de betaling goed was ontvangen en het boek werd opgestuurd. Tot mijn verrassing was het boek ingepakt. Ik geloof niet dat ik dit had aangevinkt, maar het was een cadeau dus het was wel handig. Boek was van mooie kwaliteit :)

Betrouwbaar en snel

Snelle levering. Volgende dag al binnen. Prijzen liggen ook lager dan andere boekwinkels en de verzendkosten zijn ook lekker laag. TOP!!

professioneel

snelle levering in prima verpakking. Inhoud als beschreven.

Prima prijs (als nieuw) op tijd en snel geleverd

zie hierboven

Alles snel en goed verpakt binnen gekregen!

Goede, snelle levering, netjes aangekomen

Fantastische service!

Zeer snelle afhandeling. Keurige verzending. Precies de boeken die ik zocht. Uituntend.

Met mails van 'Boeklin' mis je zelfs 'Boekenpost' niet !!!

Bijna perfect !!!!!

Franciscusweg 263