Top boek voor een top prijsje

Boek die ik heb binnen gekregen ziet er als nieuw uit. En dat voor een top prijs. Ook nog eens vrij snel in huis.

Goede prijs en stevig verpakt

Via via deze site ontdekt. De boeken zouden licht beschadigd zijn, maar dat was maar bij één van de drie boeken het geval. En echt minimaal. De boeken waren netjes en zeer stevig verpakt.

Snelle levering en reactie

Boeken zagen er als nieuw uit. Snel geleverd. Vraag via mail vrijwel direct beantwoord. En dat voor het weekend

Snelle levering, lagere prijs en goed verpakt

Snelle levering, conform afspraak Lagere prijs vergeleken met andere aanbieders Ik ben zeer tevreden

Boeken helemaal nieuw

De bestelde boeken hadden geen enkel vouwtje/deukje/scheurtje of iets dergelijks. Perfect gaaf in orde. Binnen 24 uur in huis, netjes en met zorg verpakt en dat voor de helft van de prijs. Echt een heel fijne webshop.

Snel besteld, snel bezorgd, helaas niet op het aangegeven tijdstip

Boeken prima, hoekje beschadigd, maar dat wist ik. De bezorging zou plaatsvinden tussen 16 en 18 uur, om 12 uur stond de bezorger voor de deur....

Hele fijne service

Een hele goede service, fijn e-mail contact met een snelle reactie terug , kwamen de afspraak na en mijn boek werd in nette staat en goed verpakt bezorgd. Is een aanrader om hier een boek te bestellen.

Boek goedkoper dan elders en snel geleverd

Zie titel

fijne prijs en hele snelle levering.

zie boven

Mooie prijs, snel geleverd

Het boek wat ik wilde was bij boeklin het voordeligst. Ze hebben zich ook aan de belofte gehouden dat het de volgende dag bezorgd werd. Dit was keurig verpakt en het boek is in goede staat bezorgd. Niks te klagen.

De bestelde boeken waren snel binnen en de communicatie hierover betreft de levertijd is helemaal super. Kwaliteit van de boeken was top!

Goed product.

Product geleverd zoals omschreven. Zeer snelle levering. Zeer goede prijsstelling.

Op tijd geleverd en boeken zien er als nieuw uit.

Geheel zoals beloofd

Snelle levering, goed geïnformeerd

Xxx

Snel en goed geprijsd!

Snel geleverd en scherp geprijsd!

Prima keuze

Ik had een boek als cadeau voor een goede vriend besteld. Boeklin had de laagste prijs van alle aanbieders, zelfs met verzendkosten. Netjes op tijd geleverd bovendien; er is weinig te wensen. Het boek kwam echter met een vouwtje in de kaft en een deukje in de 'rug' aan. Misschien iets steviger/compacter verpakken in het vervolg? Verder prima service. Een 9/10 is op zijn plaats.

Uitstekend snelle levering

Super !!!

Boeklin komt als vaste bestelwebshop op mijn lijst!

Orderproces van A tot Z prima, prijs/kwaliteit zeer goed en aflevering op tijd

Uitstekende service

Duidelijke site, prompte levering!

Mijn bestelling werd snel geleverd, kon geen beschadigingen vinden. Handig ook om op de site interessante boeken op te kunnen slaan.

Super Kundenservice

Meine Anfrage zur Lieferung nach Deutschland wurde umgehend beantwortet. Super Service und schnelle Zustellung. Bin sehr zufrieden. Dankeschön

Mooie prijs en snelle bezorging. Top!

Eenvoudig bestellen. Geen gedoe.

Supersnel geleverd

Snel geleverd en hele leuke boektitels.

Gewoon uitstekend!

Goede website, veel keus, goede navigatie op de website, eenvoudige bestelling en snelle levering. Een voorbeeld voor andere internet sites.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum