Perfecte levering

Boek gekocht tegen leuke prijs. Snel geleverd en goed verpakt.

Zoals verwacht: goed!

Boek was keurig op tijd en netjes verpakt.

Snel en keurig geleverd.

Het pakket was keurig ingepakt. De bestelling kwam snel.

Snelle levering van een uitstekend product

Altijd goed!

Order wordt snel verwerkt en verstuurd. Goed, wisselend aanbod. Prima klantenservice indien nodig.

Goede informatie.

Boek ziet er prima uit. Keurig verpakt. Op tijd geleverd.

Snel, efficiënt en verzorgd geleverd.

Het bestelde boek was niet meer te verkrijgen bij ons in Belgie. Twee dagen later en net op tijd voor Kerst, netjes geleverd door Boeklin. Super!

Boek ziet er uitstekend uit, verpakking was keuri, levering volgende dag, dus fantastisch.

Snel en betrouwbaar

Boek besteld vlak voor Kerst. Werd direct verstuurd en was ook nog goedkoper dan bij Bol.com

Uitstekend!

Is professioneel bedrijf, bestelling loopt wrijvingsloos. notificaties bij elk onderdeel van het verkoopproces.

Klasse

Snelle levering in prima verpakking

Een dag na het bestellen al geleverd, keurig verpakt

Boek stuk goedkoper dan op andere sites en volgende dag al netjes geleverd

Onklopbare prijs en snelle levering

Op vrijdag besteld en op maandag geleverd en dit in volle koopjesperiode. beter kan het niet.

Super content

Dik tevreden

Heb een boeje voor mijn zus besteld. Dus aangegeven: 'afleveren op haar huisadres'. Dit kwam keurig bij haar aan!

Het gekochte boek voldeed in alle opzichten

Het gekochte boek voldeed in alle opzichten aan de beschrijving als ook mijn verwachting

Prima ervaring

Boek de volgende dag al in huis , en prima verpakt.!

Geweldige service,prachtige verpakking,alles ok!

Niets dan lof en respect voor Boeklin Nl.

Supersnel en niet duur

Snelle levering en goedkoop. Goed verpakt. Absoluut een aanrader!

Helaas was het boekje niet de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, morgen in huis stond er bij het bestellen. Helaas had ik het boekje pas drie dagen later in huis, zodat ik op een verjaardag met lege handen kwam. Begrijpelijk dat de bezorging langer duurt tijdens de feestdagen, maar geef dan aan dat de bestelling ongeveer drie dagen duurt in deze periode.

Eenvoudige bestelprocedure en snelle en correcte levering

Eenvoudige bestelprocedure en snelle en correcte levering

Super, kan niet beter. Werkten alle internetwinkels maar zo.

Zeker een aanrader. Makkelijk bestellen en betalen, daarna snel en netjes geleverd in deze drukke feestmaand. Klasse.

Volgende dag geleverd. Boek in goede staat

Het gebruikte boek dat we kochten zag er nog heel netjes uit. En werd ook al de volgende dag geleverd. En dat vlak voor de kerst. Top.

Goed en snel

Perfecte logistiek