prima voordelige leverencier

boek dat ikzocht was gemakelijk te vinden. Het bestellen en betalen ging ook vlot. De levering (door de brievenbus) was op tijd. Goed verpakt.

was prima

boek snel besteld, snel gekregen en o.k.

Prima goede service en snelle verzending

Prima goede service en snelle verzending

prima!

Het bestelde boek snel ontvangen en in zeer goede conditie! Heel blij...!

Volgende dag de boeken in huis

Net zo snel als bol.com en deze boeken waren zelf voordeliger.

Snelke levering

Snelle levering goede prijs

Zeer snelle levering

Nette vlotte afhandeling

Boek was de volgende dag al in huis 👍 Kan niet anders zeggen dan zeer tevreden met alles.

Alles is naar beloften verlopen

Alles is naar beloften verlopen

Het boek is perfect. De bezorging was goed en de prijs was prima.

mooi, perfecte levering en netjes verpakt

ik was een beetje verwonderd dat de levering zo snel en goed werd uitgevoerd. De boeken zijn in heel goede staat en nu heb ik alle tijd om weer enkele dagen te lezen. Bedankt

Op de afgesproken datum ontvangen netjes verpakt

Vlotte bezorging, prima kwalitieit,

Ik heb het door mij gezochte boek gevonden voor een hele goede prijs in vergelijking met andere aanbieders. De communicatie over de bezorging was duidelijk. Ik ben zeer tevreden.

Vlotte levering in prima verpakking, goede prijs/kwailteitsverhouding.

Zie samenvatting hierboven

Heel snel geleverd ! Echt onwijs ! Mooie boeken voor een leuke prijs .Zo blijft lezen aantrekkelijk want dat is het ook en door Boeklin is het nog aantrekkelijker !! En zo snel , je kijkt om het hoekje of ze daar niet staan haha

Mooie boeken, mooi op tijd!

Mooie boeken, mooi op tijd geleverd! Had er 3 besteld en zijn eigenlijk in perfecte staat... Dat ieniemienie ezelsoortje is niet noemenswaardig! Scheelt een hoop geld met 'nieuw'! Bedankt!

Snelle verzending en boek in zeer goede staat

Boeklin heeft het boek snel verstuurd en het zat keurig verpakt. Het boek zelf was in zeer goede staat. Topservice!

Boek in erg goede staat en snel verzonden

Snel bericht dat het boek werd verzonden. Volgende dag bezorgd door DHL. Prima service!

Lage prijs en snelle verzending

Het door mij gewenste boek was bij Boeklin.nl voor een lage prijs verkrijgbaar en werd snel toegezonden. Ook fijn dat de verzendkosten vervallen bij een aankoop boven de € 20,00.

Geweldige service

Leuke shop met boeken aan een spotprijs.

Boek nog steeds niet ontvangen.

PostNL blijft de bezorgdatum zonder verdere uitleg verzetten. Ligt vast niet aan Boeklin maar het boek heb ik nog steeds niet binnen.

Snelle goede service

Snelle goede service