Heel tevreden

Boek in perfecte staat ontvangen. Snel geleverd. Lage prijs.

Hoe kan ik tevreden zijn als het boek er nog niet is?

Het boek is er nog niet, dus ben ik niet tevreden

Zeer goede site, zeer goede producten

Ik heb via Boeklin een boek gekocht voor de verjaardag van mijn vriendin. Het boek is dezelfde dag nog aangemeld bij de postbezorgdienst en de volgende dag was het bij haar in huis. Ze was heel erg blij met het boek en van foto's heb ik gezien dat die er heel erg mooi uit ziet! Ik zou zeker nog een keer hier bestellen!!

Vlotte levering en keurig verzorgd.

Vlotte levering en keurig verzorgd.

Duidelijk en snel

Duidelijke site en snel geleverd

Beide boeken werkelijk als nieuw, fantastisch!

Helemaal goed, naar verwachting en van deze tijd!

Slecht, boek beschadigd bij aankomst.

Lees titel.

alles netjes verzorgd

heb het boek keurig op tijd geleverd gekregen en dat is het, niets dan lof hoop t.z.t. nog eens een mooi boek te mogen kopen chapeau johan (88)

Snel in huis

Duidelijke communicatie

Snel verstuurd en in prima staat aangekomen

Kon niet ontdekken waar de beschadiging zou moetenzitten

Snelle levering, boek zo goed als nieuw.

Ik ben heel erg tevreden zowel wat betreft de snelle levering van het boek als de staat van het boek: Het boek zag er uit als een nieuw boek, er zat een minimale beschadiging aan de zijkant die nauwelijks zichtbaar was maar dat wist ik van te voren.

Levering boek verkeerd gegaan

Mijn pakket bleek in de fietstas van mijn buurman gedeponeerd, die anderhalve week later dan de afleverdatum terug van vakantie kwam. Een slechte beurt van DHL, maar dat is wel het bedrijf dat Boeklin inzet om de boeken af te leveren. Verder oké contact gehad met Boeklin, maar toch een vervelende ervaring met het bestellen van hun boeken.

Goede kwaliteit van de boeken voor niet al te veel geld.

Snelle levering, stevig verpakt en goede kwaliteit van de boeken. Nadeel is dat er van een bepaald boek soms maar enkele exemplaren leverbaar zijn of dat het boek licht beschadigd is. Ondanks dat is het de moeite om nog eens iets te bestellen.

Prima, snel geleverd!

Nooit eerder iets besteld, maar blij verrast met prijs en levering.

Laagste prijs voor het boek op internet en correcte levering

Het boek dat ik zocht was het goedkoopst op deze website. Bestellen en bezorgen was correct.

Vlotte levering. Alles snel en correct afgehandeld.

Zie boven

Goede eerste keer

Snel geleverd, goede prijs en goed ingepakt. Desondanks was 1 van de boeken wel wat beschadigd (er had zelfs iets roods afgegeven op het boek).

Prima, alles zo houden.

Snelle levering, goede prijsverhouding

Snelle levering, goede prijsverhouding, en vlotte berichten qua levering.

Goeie ervaring

Bestelling plaatsen ging vlot en soepel

Het was mijn eerste aankoop en hopelijk zullen er meer volgen!

Prettig geregeld

Snelle levering, scherpe prijs en duidelijke factuur.

Gemakkelijk en snel geregeld!

Gemakkelijk te bestellen en goed verpakt binnen korte tijd in huis.

Perfect geregeld.

Alles liep perfect en wat er stond voor 15 uur besteld volgende dag geleverd was inderdaad zo. Goede levering vanDHL. Keurig bericht wanneer bestelling werd geleverd.

Prima geregeld

Snel en makkelijk te bestellen en super verpakt verzonden. Klasse

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum