Perfecte goed verzorgde levering!

Correct verlopen!

Helemaal top

Boeklin doet wat ze zeggen, leveren binnen afgesproken tijd, niks op aan te merken.

Boeken voor prima prijs; en in elk vond ik een fraaie boekenlegger :)

Uitstekende ervaring. De boeken worden ook goed verpakt verzonden. Heel attent vond ik die leuk uitziende prettige boekenleggers; ik zal ze vaak gebruiken.

Waar voor je geld!

Ik las dat deze winkel laaggeprijsde boeken kan leveren vanwege lichte beschadigingen aan de boeken. Nou, die lichte beschadigingen heb ik niet kunnen vinden. De geleverde titel was in nieuwstaat. En dat voor een fractie van de nieuwprijs. Ook verpakking en verzending waren uitstekend!

Slechte levering

Woensdag voor 15u besteld, vandaag een mailtje gekregen dat ik het normaal (!) maandag ga ontvangen... Op site staat anders wel dat ik het de volgende dag zou hebben...

Ruime keuze en snelle levering

Fijn dat ik op de hoogte wordt gehouden van nieuwe acties

niks mis mee

bestelling is prima in order

Prima club.

Na online bestelling al de volgende dag in de brievenbus, keurig verpakt. Prima!

Goede service, doen wat ze beloven.

Goede verpakking, snelle bezorging. Super service.

Snelle levering. Verpakking zou iets steviger mogen omdat het via brievenbuspost is verzonden.

alles klopt, snelle levering, netjes verpakt

niets op aan te merken

Voordelig en snel geleverd.

Niets om aan te merken.

positief

reactie op bestelling kwam snel. 2 boeken besteld, 1 was niet leverbaar. De ander was binnen 2 dagen in huis.

Snel ontvangen, goed verpakt, prima!

En het boek was keurig. Niks op aan te merken.

Snel geleverd, niks mis mee, mooi prijsje

Ik heb nu 2 boeken waarvoor ik er elders maar 1 zou hebben. Dat is echt prettig!

Ik zie geen beschadiging

Boek op tijd (snel) ontvangen en prima verpakt. Ik heb geen beschadiging kunnen ontdekken. Misschien als je heel goed kijkt wat heeele lichte krasjes op de omslag? Dus een nieuw boek voor een zacht prijsje. Ik ben dik tevreden!

bestellen zonder zorgen

internet aankoop zoals je je dat vooraf voorstelt

Alles goed gegaan

Alles ging goed en netjes bezorgd volgens afspraak

Snelle service... mooi verpakt.... uitstekende prijs!

Snelle service... mooi verpakt.... uitstekende prijs!

geen verdere opmerkingen

Ik heb het bestelde boek snel en goed verpakt ontvangen.

Eerste keer besteld, snelle levering en netjes verpakt.

heel professioneel tot en met de bladwijzer in elk boek!

makkelijk besteld, vlug gekregen, helemaal in orde!

super snel

Snelle en nette service....

Snelle en nette service, correct geleverd en voldoet aan onze verwachting.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum