Snelle reactie

Snelle verzending :) goed product

Snelle levering correcte prijs.

Levering binnen de 2 dagen.

Subliem!

Vlugge levering en degelijk verpakt. Mooie boeken! Dank u!

Snel, goedkoop en goed

Als jullie een breder boeken assortiment krijgen, kunnen jullie de Go-To boekenbestelsite van Nederland worden. Het was een erg positieve ervaring. Ik kwam voor 1 boek en heb er 6 besteld.

Snelle bezorging en goede prijs

‘s avonds besteld, gelijk ‘s ochtends bezorgd en goedkoper dan op andere websites

X

Keurig en snel

Bijzonder snelle en keurige afhandeling

helemaal top

super snel binnen en super blij dat ze het hadden! niets op aan te merken!

Snelle levering. Goed verpakt.

Snelle levering en prima service

Erg tevreden!

Besteld en snel ontvangen

Het wandel-boek dat ik heb besteld was als nieuw en snel bezorgd, we zijn er erg blij mee

goed, snel en goedkoop

goed, snel en goedkoop

Top levering

Een aanrader

Alles prima verlopen.

Heel snelle levering. Scherpe prijs

Uitstekende service!

Ik bestelde een boek omdat ik die voor de leesclub van het Westfries Museum ‘moest’ lezen. Bij mijn lokale boekenhandel was zowel het fysieke als het e-boek niet meer te krijgen. Wèl via BOEKLIN en nog een tientje goedkoper ook. Plus dat ik het boek meteen na betaling netjes en stevig verpakt in de brievenbus kreeg. 5 sterren omdat 6 sterren niet bestaan.

geweldig

Eerste keer maar geweldig

Prima en perfect afgehandeld.

Goed verpakt en vlug geleverd.

Wauw

Wauw, zoveel mooie acties bij jullie op de site. En wat een prachtige boeken. Heerlijk.

Snelle levering en product als omschreven

Goede 1e ervariing.

Keurig

Boek na bestelling dag erna keurig bezorgd in brievenbus

Goedkoopste en snelle levering

Een boek van Youp van het Hek over pensioen was bij boeklin verre weg het goedkoopst. Daarnaast was het perfect verpakt en snel geleverd. Echt een 10+

Dit was de eerste keer dat ik in contact ben gekomen met Boeklin. Een weloverwogen ervaring is eerst te geven na meerdere bestellingen en nadat er een probleem zich heeft voorgedaan. De mate waarin een probleem wordt afgehandeld bepaald eigenlijk de kwaliteit van een webshop. Een boek bestellen en verzenden lijkt me niet zo moeilijk, een probleem netjes afwikkelen wel.

Goede prijs/kwaliteit

Supersnel binnen gekregen en goede prijzen.

Helemaal top

Levering zoals aangegeven. Niks op aan te merken

Een zeer positieve ervaring

Alles volgens de regels en zeer snel afgehandeld.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum