geweldig

perfect niks op aan te merken

geweldig

perfect niks op aan te merken

Geen enkel probleem

Vlotte afhandeling en de goedkoopste, ook niet onbelangrijk in deze tijd .

Geen enkel probleem

Vlotte afhandeling en de goedkoopste, ook niet onbelangrijk in deze tijd .

De leveringstermijn duurt lang

De beloofde termijn, vandaag bestellen morgen in huis, is helaas teleurstellend. Donderdag besteld en pas op dinsdag in huis. Cadeautje kwam dus te laat. Anders tevreden over de verpakking van het pakket en de artikelen.

De leveringstermijn duurt lang

Via Google mijn boek gezocht, kwam op uw site en bestelde het. Twee dagen daarna in de brievenbus ! Top hoor

Snel En netjes geleverd

Snel En netjes geleverd

Top service en kwaliteit

Boeklin antwoord direct op vragen en de prijs/kwaliteit is uitstekend. Vandaag besteld, morgen in huis is wat er zeker waar is

Top service en kwaliteit

Goede boeken, billijke prijs, snelle verzending

keurig op afgesproken tijd geleverd

Dit veld is verplicht schijnt. Daar houd ik dus niet van met zulke zaken. Het voelt als opdringerig en dwingend. Ik heb besteld, het is goed afgeleverd. Klaar. \Met dit soort geneuzel wordt nooit iets gedaan, is dus onnodig.

keurig op afgesproken tijd geleverd

Prima prijs en snelle levering!

Was bijna perfect, er zat alleen een vervelende sticker met een oude prijs op het boek die er bijna niet af te krijgen was. Stickers horen niet op boeken.

Prima prijs en snelle levering!

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum