Vlotte keurige levering

Keurig verpakt, snel verzonden. Prima . Mooie prijs van het boek, elders duurder.

Heel fijn en makkelijk met bestellen, snel geleverd en de boeken zijn in prima staat. Ik zal in de toekomst zeker vaker hier bestellen

Boek is goed, post heel snel ! 10 op 10 top!

10 op 10.

Fast delivery, everything went perfecly

Not much to add here, the order was perfect: it arrived quickly and in great condition, would definitely recommend ordering from Boeklin over Amazon

Boek is als nieuw, verzending zeer snel, kortom kan niet beter!

Boek is als nieuw, verzending zeer snel, kortom kan niet beter!

Snelle levering, goede prijs.

Mijn eerste bestelling was een goede ervaring! Correcte afhandeling en informatie via mail over de bestelling. De prijs en kwaliteit goed....en ook nog een snelle levering...echt super!

Beschadigd boeken en geen gratis verzending voor België.

Één van de boeken was de kaft beschadigd. Boeken hadden geen gratis verzending. Maar de boeken waren wel goedkoop.

TOP!!!

Lekker snel geleverd goed verpakt, en ook nog is een goed boek...

Goede afhandeling,correct.

Vlotte verwerking, bezorging;goede verpakking.De beschrijving van de goede kwaliteit van het boek kwam overeen.

keurig verpakt en op tijd bezorgd.

zie boven

Vlotte afhandeling en het boek zag eruit zoals het beschreven stond.

Vlotte afhandeling en het boek zag eruit zoals het beschreven stond.

Snelle levering, goed verpakt.

Het door mij bestelde boek werd de volgende dag al geleverd. Het boek was goed verpakt en kwam dus onbeschadigd aan.

volledig volgens verwachting

Was op zoek een naar 'Wat is echte democatie?' en Jan Werner Müller. Dit recente boek was fysiek nergens meer verkrijgbaar. Gelukkig wel bij Boeklin. Snel geleverd voor een goede prijs. (7,50 onder gangbare prijs).

snel geleverd en goed verpakt.

snel geleverd en prima boek.

Snelle levering, keurig verpakt.

Goede service maar onvoldoende beschermd ingepakt

Twee vd vier hoeken vd harde kaft waren ingedeukt. Klassiek probleem als je boeken laat leveren via koerierdienst. Kartonverpakking zou voldoende groot moeten zijn zodat boek bij manipulatie niet kan beschadigd worden.

Goede service, snelle levering

Ik heb hier al vaker besteld via bol.com Toevallig zag ik nu dat boeklin zelf ook een site heeft, dus deze keer heb ik rechtstreeks bij boeklin besteld, en dat ga ik zeker vaker doen!

Snelle en goede service

Voor herhaling vatbaar

Snelle verzending en heel goed verpakt

Snelle verzending en heel goed verpakt

Geen idee. Heb dus maar wat ingevuld ter verzending.

Over welk boek gaat dit nog? Heb er 5-tal besteld deze week en zie op de Boeklin-links alleen maar lange getallen/nummers+ vermeld. Het is allemaal zo dwangmatig georganiseerd: móet kiezen. Ja hoe? Ben zelf posi., maar ook i.g. nu dus minder.

Mooie boeken voor een scherpe prijs

Twee bestellingen gedaan en een 6/tal boeken ontvangen. Stevig verpakt en de boeken zien er nieuw uit. Ook fijn dat de boeken snel bezorgd worden. Erg tevreden! Dank Booklin, ik ga zeker weer bestellen!

Goede aankoop.

Een geschiedenisboek, aangeboden door boeklin, wekte mijn interesse. Het bleek eenvoudig te bestellen en werd, keurig verpakt, snel bezorgd. Gezien de (nieuw)staat van dit boek ben ik zeer tevreden met de prijs-/kwaliteitsverhouding. Ik zou zo weer bij deze aanbieder kopen.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Boeken zijn netjes verpakt aangekomen en mooi op de afgesproken tijd bezorgd.

Voldoende

Ik woon in Spanje maar helaas berekenen jullie een hoge verzendkosten zodat ik het via een nederlandse kennis doe.

Boeken voor een goede prijs. Netjes verpakt en snel geleverd. Een Boeklin boekenlegger als leuke extra.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum