Snelle, zeer correcte afhandeling

Zeer recent boek in keurige staat.

Lage prijzen, snelle levering en goed verpakt verzonden!

De prijzen zijn al erg fijn en laag, maar de verzending is ook snel, en het pakje is stevig verpakt. Dus ik was erg blij met mijn bestelling!

Niet geweldig

Bij Boeklin gekomen omdat ik op zoek was naar een specifiek boek, daarbij wat andere boeken besteld voor de verzendkosten. Uiteindelijk is het boek dat ik wilde niet geleverd, hij was tijdelijk niet beschikbaar. Contact opgenomen met de klantenservice en mijn wens aangegeven om het boek alsnog te ontvangen, dit was niet mogelijk omdat het boek niet langer beschikbaar was. Ontzettend jammer, verder ook geen andere oplossing gekregen.

snelle bestelling en zeer snelle levering!

ik heb niks meer toe te voegen

Men was zeer alert toen ik verward geraakt was in de mij onvertrouwde betalingsprocedure via de computer; onbedoeld dubbele bestelling werd direct geredresseerd. Dank!

Snelle levering en boeken waar nagenoeg niets aan scheelt. Gewoon top!

Mooi cadeau

Boek ziet er goed uit en is snel geleverd!

Bestelling verliep vlot

Vlot kunnen bestellen en het bestelde werd vlot geleverd. Het aanbod zou uitgebreider moeten worden.

Niets ontvangen

Ik heb de bestelling niet ontvangen. Het zou 12 januari worden bezorgd, maar niets gekregen.

100 % tevreden

Zowel bestelling als betaling verlopen zeer duidelijk en vlot. Correcte en snelle levering in een degelijke verpakking.

Zoals correct omschreven zag mijn 2de hands boek er als nieuw uit.

snelle bezorging

Snel geleverd en een scherpe prijs.

Scherpe prijs boek, maar de verzendkosten maken het minder voordelig. Jammer dat je de bestelling niet gratis in een fysieke winkel kunt ophalen.

Boeken in perfecte conditie, zeer snelle levering!

Bovenstaande lijkt mij duidelijk!

Mooi boek en goede service!

Een prachtig boek voor een zeer goede prijs en binnen een dag thuis bezorgd. Heb niets meer te wensen dan dat.

Snelle verzending. Ik weet dat er iets van een beschadiging was, bij het boek, maar het viel mij mee. Prima service.

Uitstekende en zorgvuldige dienstverlening

Snelle behandeling van de bestelling en daarna snelle levering. Héél goed.

Goede ervaring

Boek voor de goedkoopste prijs hier gevonden. Snelle verzending.

Ik verwachtte dat het boek er slechter uit zou zien omdat er ‘gebruikt’ bij stond. Het was een echte verrassing dat het boek er als nieuw uit zag. Kennelijk zijn ze echt streng bij het controleren van de boeken. Top!

Uitstekend.

Zoals gewenst.

goede site, snel verzonden en keurige boeken

Bestelling en communicatie verliep duidelijk en snel. Ik kreeg twee nieuwe boeken binnen.

Snel en in goede staat

Franciscusweg 263