Komt afspraken na

Snelle en degelijk verpakte verzending! TOP

Prima.

Snel, precies, adequaat, plezierig.

Vlot en voordelig

Boek was goedkoper dan elders op internet en bestelling werd vlot geleverd.

Gewoon goed afgeleverd!

Bestelde boek in prima staat, zoals stond vermeld. Verpakking: extreem goed. Beetje minder tape mag wel hoor!

goed boek, snel en netjes ontvangen

leuke boeken voor een mooie prijs

Correcte en vlotte levering

Hoofdzakelijk op prijs een boek besteld. Was mijn eerste keer bij Boeklin. Positief ervaren, het boek was snel in huis.

Netjes ontvangen en goede prijs.

Snelle correcte levering

Makkelijk te bestellen en vlotte correcte levering.

zeer slecht

Ik heb het boek dat ik heb besteld nooit ontvangen en ik had het dringend nodig

Prima geregeld

Doet wat er beloofde wordt.

Ik ben erg blij met de boeken. Snelle verzending en erg betaalbaar! De kaft van één van de boeken is iets meer beschadigd dan verwacht en boeken zouden naar mijn idee iets voorzichtiger ingepakt mogen worden (vouwtje in kaft en een krappe verpakking). Uiteindelijk ben ik nog steeds tevreden met mijn bestelling en is kopen bij Boeklin een aanrader!

Giede prijsstelling en snelle leveting.

Als ik een boek zoek, vergelijk ik de prijzen. Ik kwam bij Boeklin uit en die bleken ook nog snel te leveren. Dus helemaal top.

Grote keuze, snelle verzending, prima verpakt!

Keurige boeken, prima verzending.

Mooie prijs en lage verzendkosten.

goed en netjes verpakt en afgeleverd

goed en netjes verpakt en afgeleverd

Prima winkel met fijne prijzen

Bestelling was er ook snel

supersnel geleverd

prima dus

Super fijne zaak

Snelle levering, boek zou (zoals netjes vermeld) licht beschadigd moeten zijn en daardoor de helft goedkoper, maar niks aan het boek te zien! Top! Netjes verpakt en snel geleverd.

Slecht

Nog niets ontvangen

Duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levering: Prima!

Hoewel boek na 15 uur besteld was, is het toch de volgende dag al geleverd! Supersnelle verwerking, en snelle reactie op mails!

Hele stapel boeken voor 60 euro ongeveer. Helemaal blij! Supersnelle verzending!

Fantastisch om zaken mee te doen.

De bestelling heb ik snel en goed verpakt ontvangen. Zeker een aanbeveling waard.

Alles duidelijk bij bestellen. Boek snel in huis.

geweldig

snelle levering, mooi boek