Goede en duidelijke communicatie

1e boek gekocht. Dus heb nog niet zoveel ervaring ermee.

Prima.

Goede kwaliteit boek voor een prima prijs.

Dat ga ik vaker doen

Een aantal boeken besteld, na een paar dagen keurig uitziend bezorgd,goede communicatie.

Prima boek en snelle levering

Hier terecht gekomen omdat boek bij de bij mij bekende kanalen niet meer verkrijgbaar was. Boek hier gevonden voor heel schappelijke prijs. Prijs verzenden ook acceptabel. Nadeel vond ik dat ik niet op website kon vinden wat de staat van het boek inhield. Het boek van mijn keuze was 'licht beschadigd' maar wat dit precies inhield?? Het was dus een gok, maar positief verrast. Beschadiging is minimaal, kan dit nog zo cadeau geven. Boeken met dit soort beschadigingen liggen ook gewoon in boekhandel of als je online bestelt ontstaat deze schade onderweg. Als er duidelijker op site stond wat welke staat in zou houden, zou ik een 10 geven.

Prima!!

Fijn dat mijn bestelling geleverd kon worden überhaupt!! Via de boekwinkels lukte dat niet. Dus daar ben ok heel blij om.

Prima service , snelle levering

Wel oké

Het boek is binnen. de kaft is een beetje beschadigt, erg jammer maar niet héél erg. verder werd er verteld dat het boek de dag erna nog binnen zou zijn. Maar kwam deze een halve week later pas binnen.

Goed boek voor goede prijs

Boek zag er mooi uit. De korting was prima.

Fijne bestelervaring - miste duidelijke Track&Trace informatie

Bestelproces en orderbevestiging snel en in goede orde ontvangen. Het verzendproces en de status van mijn parcel was wat onduidelijk. Twee mogelijk vervoerders? Werd mij niet verteld met welke vervoerder mijn pakket is verstuurd. Wellicht kunnen daar nog aan werken.

Fijne boeken, goedkoop en snelle levering!

Grote voorraad boeken, goedkoop en snel geleverd. Top!

mooie collectie, aantrekkelijke prijzen, snelle verzending

uitgebreide en mooie collectie boeken veelal in nieuwstaat tegen aantrekkelijke prijzen, ze worden goed verpakt en snel verzonden

Prima service en net boek geleverd.

Goede service en vlot geleverd. Werd ook netjes teruggebeld toen ik gebeld had en er niet werd opgenomen. Boek zag er goed uit.

Goede prijs/kwaliteitverhouding!

Levering was later dan aangekondigd, ik neem aan door Sinterklaasdrukte.

Perfect, alles verliep goed.

Snel en correct geleverd.

Mooie collectie. Snelle levering.

Snel en correct.

bestellen en bezorgen: prima.

Goede kwaliteit boeken die netjes is verpakt

Snelle leverIng en goedkoper dan in de winkel!

Gemakkelijk besteld

Bestellen via de site gaat gemakkelijk. In prima orde ontvangen.

Prima, duidelijke communicatie, snelle levering

De bestelling wordt duidelijk gecommuniceerd en de levering is netjes op tijd afgehandeld.

snelle en goede service

Een goed boek voor een mooie prijs ontvangen

Snel, met zorg verpakt en niet duur.

De bestelde boeken heel snel in huis, met zorg verpakt en voor een fijne prijs. Ik ben heel tevreden over Boeklin.

TOP

Snelle levering, de doos was erg stevig ingepakt en de boeken zagen er perfect uit! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Goede site, snel geleverd

Goede site, snel geleverd. Ik kende Boeklin nog niet maar ven een zeer tevreden klant.

Een bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Was zeer tevreden dus 2 dagen later nog een bestelling geplaatst. Ik ga hier zeer zeker vaker mijn boeken bestellen.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum