Gewoon goed

Heldere communicatie snelle verzending

Prima product, snelle levering.

Zie boven

Snel en goed verpakt

Het boek was goed ingepakt, werd snel gebracht

Zeer tevreden met snelle levering

3 boeken besteld die zeer snel geleverd werden. Boeken zagen er ook perfect uit. 1 omslag van een hardcover een kleine kreuk. Zeer tevreden dus met mijn boekenbuit voor kleine prijs.

Prima, echt een ontdekking!

Was voor mij een ontdekking om lichtbeschadigde boeken met korting te kunnen kopen. Terwijl ik de beschadiging nauwelijks opmerk. Vlotte levering. Blij met mijn boeken!

Gisteren besteld, vandaag reeds geleverd. Super snel. Goed verpakt. Niks op aan te merken.

Goede prijs en snel verzonden

Het boek dat ik heb besteld was gunstig geprijsd en is snel en netjes verzonden, prima dus!

snelle reactie en afwerking

De bestelling is keurig verzorgd en als je weet dat het boek via internet te krijgen is is dit makkelijker dan naar een boekhandel te gaan, want daar kom ik altijd met meer boeken terug. Een besparing dus!

snel en probleemloos

Duidelijke website en snelle levering.

Prijstechnisch enorm interessant; snelle service

Deze keer heel tevreden...

Ik ben ...deze keer....heel tevreden... Bedankt...

Netjes en snel

Snelle levering en ook een keurige en snelle afhandeling toen er iets misgegaan was met de korting die ik zou ontvangen.

Snelle levering Boek in zeer goede staat Prijs kwaliteit verhouding is oke.

snelle service heel tevreden

snelle service heel tevreden

je krijgt wat je bestelt

de omschrijving klopt met het geleverde. boeklin laat zien dat ze je als klant waarderen

Prima: zorgvuldig en snel

Goeie service - makkelijk bestellen; snel in huis

Gevonden wat ik nodig had tegen goede prijs en snelle levering.

Boven verwachting!

Volgende dag in de brievenbus, in perfecte staat, niet duur!

Snel!!

Rete snelle levering! Fijne prijs. Leuke aanbiedingen.

Goede en snelle service.

Ik ben blij met het bestelde boek. Ik wilde geen ebook en alleen bij Boeklin kon ik nog een gewoon exemplaar kopen. Heel fijn!

Snelle levering, goede prijs&kwaliteit verhouding

Via overzichtelijke website snel juiste boek gevonden. Werd volgende dag goed verpakt zonder overbodig karton gebruik geleverd. Boek zag er zo goed als nieuw uit

Snelle levering, prima communicatie

Ik heb mijn bestelling bij Boeklin als prima ervaren. Ik ben goed geïnformeerd over de verzending. Boeken zelf zien er goed uit.

Goedkoper dan concurrenten en super snelle levering

Ik bestelde op deze website omdat het boek dat ik zocht hier goedkoper werd aangeboden. Het artikel werd binnen 2 dagen geleverd, en voldeed aan alle eisen. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Snelle services

Overzichtelijke site en goedkoper dan ander sites of winkels en kado mooi verpakt.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum