Perfecte snelle en goed service

Aanrader! Leuke site, mooie boeken gevonden voor mij dochter, snel geleverd. Op naar de volgende bestelling

Snelle levering, goede prijzen

Af en toe zijn er mooie boeken te koop. De site mag wat overzichtelijker maar de prijzen zijn top!

Alles naar wens

Geweldige service, doeltreffend. Géén overbodige informatie. Boek als nieuw!!!

Heb mijn product goed ontvangen en op tijd

Zeer sterkte prijs icm de normale in Nederland verkrijgbare boekkwaliteit.

Had niet verwacht dat je veel goedkoper dan de concurrentie een boek kon kopen. Fijn en mooi dat er mogelijkheden zijn

Vlotte levering, goed verpakt.

Geen onduidelijkheid of wat dan ook maar.

verwerking order goed. Parcel levering dramatisch

Boek besteld, en de order werd direct verwerkt. Ontving een trace link voor het pakket. Toen begon de ellende. Order was voor 15.00 uur geplaatst dus zou het de volgende dag geleverd moeten worden. Twee dagen later ontving ik een mail dat het pakket bezorgd zou worden, maar werd niet geleverd. Een dag erna ontving ik weer een mail dat er bezorgd zou worden, en wederom niemand gezien. Vervolgens is het pakket retour gegaan naar Boeklin. Parcel kon mijn huis niet vinden, Boeklin heeft het opnieuw verstuurd en 3 dagen later werd het bezorgd. Kortom advies aan Boeklin is om betere afspraken te maken met Parcel. Het bespaart de klant enorm veel frustratie.

Prima en snelle bestelling en bezorging

2 boeken besteld en er zou lichte schade zijn Zelf vind ik dat reuze meevallen Netjes ingepakt Kortom erg tevreden

Lekker snel

Goeie snelle service. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang en het boek was goed verpakt. De staat van het boek was zoals beloofd. Voor herhaling vatbaar.

Zoals het hoort; erg time

Super !

Super snelle service & betaalbaar

Hele goede service.

Gewoon heel prettig!

Super !

Mooie prijzen en snelle bezorging. Jammer dat hun assortiment niet zo groot is

Snel en goed

Scherpe prijzen

Scherp geprijsd! Snel geleverd. Boek wel wat beschadigd maar te verwachten voor die prijs!

Goed beschermd ingepakt, en op tijd ontvangen.

Betaalbaar, en prima boeken.

Uitstekende service

Snel geleverd en in prima staat.

Vlotte levering

Vlotte levering. Het zoeken op de site zou wat uitgebreider kunnen. Als ik romans selecteer kan er daarna alleen maar een prijs gekozen worden. Het zou mooi zijn als er op auteur en op e-book of paperback. En meer boeken per pagina. Zoiets als bij Bol.com.

Snel en correct

Kleine beschadiging aan tegenoverliggende hoeken, waarschijnlijk door transport. Voor mij geen probleem.

Uitmuntend.

2 interessante boeken besteld. Snel geleverd. Super service!

Keurig alles snel geleverd

Na bestelling werd alles snel en keurig geleverd.

Snel en goed

Goedkope boeken, vlot bezorgd

In de aanbieding een stel boeken gekocht. In keurige staat ontvangen, en vlot bezorgd. (Ik ben geen fan van DHL als bezorgservice maar deze keer ging het zowaar in één keer goed.)

Uitmuntend

Goede en snelle service en goede prijs- kwaliteit verhouding. Betrouwbaar en prettige en heldere communicatie.

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum