Super snel bezorgd en netjes

Tevreden over Boeklin

Ik ben over het geheel tevreden over mijn 1e bestelling bij Boeklin. Snelle levering, zeker voordelig, correcte info per email en de boeken die ik had besteld zagen er erg netjes uit. Zo goed als nieuw eigenlijk. Ik ondervond wel dat ik de gewenste boeken niet vond onder de rubrieken uit het Menu, enkel bij het zoeken op titel. Verder nog een glimlach: kort na het ontvangen van mijn bestelling kreeg ik per email een kortingscode voor een volgende bestelling binnen 14 dagen. Ik had drie boeken besteld en zo snel lees ik nu ook weer niet ;-)

Een fraai aanbod, tegen nog mooiere prijzen.

Met enige regelmaat keer ik terug bij Boeklin om er mooie, recent uitgegeven titels te scoren tegen kleine prijsjes.

Helemaal goed!

Het hele proces was een succes!

Top!!!

Prima producten, snelle levering en goed verpakt.

Prima online boekhandel

Niets op aan te merken.

Gunstige prijs en de volgende dag in huis.

Snel geleverd en goed verpakt,

ervaring

Was er tevreden over

Keurig

Snel en nette levering.

Goedkoop en snel!

uitstekend!

duidelijk, gebruiksvriendelijk en snel .

snel, adequaat, prima kwaliteit

zie boven

Duidelijk, zoals beschreven, snel geleverd

Duidelijk en snel geleverd. Goede kwaliteit

Het bestelde boek werd heel snel bezorgd en was goed verpakt. Fijn ook dat dit een brievenbuspakket was. Zo hoefde ik er niet voor thuis te blijven.

Netjes verpakt en tijdig geleverd

De bestelling was er niet de volgende dag, maar dat verwacht ik ook niet. De bestelling werd binnen enkele dagen geleverd en was netjes verpakt.

Trust and fast

Trustable website Boeklin.nl I received also invoice and the book comes very fast

Prima service!

Prima service.

Prima in orde !

Keurig boek en snel geleverd

TOP!

Super snelle levering!

Mooie keuze aan goede prijzen

De boeken waren in goede staat en goed geprijsd, zeker wanneer je in overweging neemt dat het behoorlijk nieuwe titels zijn die je elders aan de adviesprijs koopt. De bestelling werd snel verstuurd en was goed verpakt. Een aanrader!

Snel en goed

Prima prijzen, beperkt assortiment

Indien het boek dat je zoekt in het assortiment zit is het goed; de prijs is OK. Je vind er helaas niet alle boeken.

Gunstige prijs, snelle levering

Voor herhaling vatbaar