Goed beschermd ingepakt, en op tijd ontvangen.

Betaalbaar, en prima boeken.

Uitstekende service

Snel geleverd en in prima staat.

Vlotte levering

Vlotte levering. Het zoeken op de site zou wat uitgebreider kunnen. Als ik romans selecteer kan er daarna alleen maar een prijs gekozen worden. Het zou mooi zijn als er op auteur en op e-book of paperback. En meer boeken per pagina. Zoiets als bij Bol.com.

Snel en correct

Kleine beschadiging aan tegenoverliggende hoeken, waarschijnlijk door transport. Voor mij geen probleem.

Uitmuntend.

2 interessante boeken besteld. Snel geleverd. Super service!

Keurig alles snel geleverd

Na bestelling werd alles snel en keurig geleverd.

Snel en goed

Goedkope boeken, vlot bezorgd

In de aanbieding een stel boeken gekocht. In keurige staat ontvangen, en vlot bezorgd. (Ik ben geen fan van DHL als bezorgservice maar deze keer ging het zowaar in één keer goed.)

Uitmuntend

Goede en snelle service en goede prijs- kwaliteit verhouding. Betrouwbaar en prettige en heldere communicatie.

Prima en netjes.

Mooi ingepakt en precies volgens afspraak.keurig ook op tijd.

Goede service & goede prijzen!

Positief

Snelle en adequate afhandeling

Prima ervaring, boek besteld en binnen enkele dagen geleverd!

Echt tevreden, netjes verpakt en zeer blij met het laatste boek wat op voorraad was

Zeer tevreden.

Helemaal geen klachten, alleen iets langzamere bezorging dan de grote blauwe webwinkel. Maar goed, het is ook veel voordeliger!

Snelle levering, goed ingepakt en vlotte communicatie

perfect

alles is gewoon correct verlopen zoals het moet, dank u wel

prima levering en leuke aanbieding

kwam toevallig op hun site terecht en vond daar mooie aanbiedingen. verzending ging goed en snel

Top bestelling snel ontvangen

Snel bezorgd.

Hele snelle levering en de prijzen lagen een stuk lager dan bij de concurrenten.

Goed en snel contact, hele snelle bevestiging. Snelle levering, goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar..

Goede snelle service

Goede snelle service

Alles snel geregeld en goed verstuurd

TOP

Goede duidelijke site, snelle levering.

Snel geleverd, goede service

Snel besteld, snel geleverd.

Snel en goed

Snelle levering, goed verpakt en concurrerende prijs

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum