Het was een prima en snelle service

Als goed

Fijn bedrijf

Duidelijke website en snelle service. Ruim aanbod van boeken.

Goed qua logistiek maar mijn bestelde product kwam beschadigd aan.

Goed qua logistiek maar mijn bestelde product kwam beschadigd aan.

Mooie betaalbare boeken.

De boeken die ik besteld had waren snel geleverd. Goed verpakt. Zeker de moeite waard. Ga hier zeker vaker bestellen als mijn plaatselijke boekwinkel desbetreffende boek niet snel kan leveren.

Prima.

Prima.

Snelle en keurige levering

Besteld en de volgende dag al in huis! Keurig (in bruin papier, ik hou er zo van!) verpakt.

Fijne boeken

Ik heb niet zo veel geld om alle boeken voor de volle prijs te betalen, dus dit is voor mij een uitkomst

fijne boeken, tegen een leuke prijs

De site is een feest met veel keus en leuke prijzen. Ik heb alles gevonden wat ik zocht, en meer. Een aanrader !

Snelle afhandeling en bezorging

Het bestellen ging simpel en snel de bevestiging en de volgende dag had ik al een fraai boek in handen. Nu geen zorgen om het boek te lenen voor komende leesclub.

Perfecte kwaliteit en snelle service

Makkelijk plaatsing van mijn bestelling, snelle levering en perfecte kwaliteit van het product. Echt een aanrader!

Boek in uitstekende orde ontvangen

Gewoon perfect geregeld

Boeken met een “foutje” maar ik zie dat foutje niet. Perfect verpakt en goedkoop.

Een fijne ontdekking

Dit was voor het eerst dat ik Bürkliplatz ontdekte en heb meteen iets besteld. Net binnen, dus nog niets gelezen, maar in prima conditie thuis afgeleverd. Een fijne ontdekking.

Alles volgens verwachting

Ik heb reeds een bedankmail gestuurd, die niet is aangekomen. Bedankt voor de vlotte manier van zaken doen, de keurige verzending en een boekwerk volgens verwachting.

Prima en snelle reacties bij e-mail contact!

Goede service, snelle en goede bezorging.

Zie bovenstaand review

Snelle bezorging

Ik had 3 boeken besteld. Ik had ze snel in huis en het zag ik er allemaal netjes uit. Ik ben super tevreden.

Snel en efficient

Snelle levering, keurig volgens afspraak. Prima produkt

Blij mee

Boeken waren in perfecte staat en snel verzonden

Snelle levering, heerlijk boekje

Snelle levering, heerlijk boekje, daarmee is al heel veel gezegd. Een boek over identiteitsontwikkeling én begrip daarvan is van belang. Haanon Ali maakte een heel persoonlijk doch ook universeel verhaal over zijn eigen zoektocht.

Leuke kinderboeken, betaalbaar en snel geleverd.

3 leuke kinderboeken voor mijn dochter van 7 uitgezocht, snel geleverd.

Her boek was de volgende dag keurig verpakt thuis.

Om beschadigingen te zien op de boeken, moet je al heel goed kijken. Netjes verpakt. Snelle levering.

Snelle levering, keurig verpakt. En diverse euro’s goedkoper dan bij een andere boekhandel

Franciscusweg 263

1216SG Hilversum