Prima producten voor een prima prijs

Schade nauwelijks te zien. Service goed, snel, kortom prima.

Goede websites doet wat je afspreekt

Verkoopt geen nonsens doet wat ie zegt.

Prachtige boeken!! minimale beschadigingen, maximale korting!

Door zoekterm per toeval deze site ontdekt. Had nergens gelezen dat de boeken licht beschadigd zijn, maar de prijzen waren echt heel interessant. Dus ik heb de gok gewaagd. Zag in na plaatsen bestelling dat de boeken lichte gebreken hebben.... Balen, dacht ik... Maar toen ik de boeken ontving kon ik nauwelijks schade ontdekken! Heel blij mee.

Keurig snelle levering!

Snelle levertijd, boek netjes in dik papier ( geen beschadigingen) en in een doosje. Zo kan ik het boek cadeau doen!

Heel tevreden.

Het bestellen, verzenden en de communicatie daarover verliep uitstekend.

Super, goede prijs en snel geleverd

Op de valreep nog een boekt gekocht. Hartstikke tevreden.

Uitstekend verpakt. Snel verzonden. Goed aangekomen.

Alhoewel de ervaring met Boeklin niet teruggevonden wordt in mijn fotoalbums van mijn zeiltocht over de grote oceaan, het beklimmen van Kilimanjaro, illegaal stierenvechten op het Spaanse platteland en mijn ontmoetingen met de grote der mensheid zoals Mandela, de Dalai Lama, Presidenten der VS en beide leven pauzen (een wonderbaarlijk rustgevend moment). Moet ik toch stellen dat voor een online boek aankoop de ervaring plezierig was. Of hij memorabel is moet, om met mijn goede vriend Franciscus te spreken, nog blijken met de tijd.

Snelle en correcte levering

Positieve ervaring

Supersnelle, correcte en levering.

Snelle, correcte levering, voor herhaling vatbaar.

snel geleverd ... boek in goede staat ontvangen

goed!!

Ik zoek een bepaald boek: op "Boeklin" zie ik of het in voorraad is, ik bestel en betaal en een of twee dagen daarna heb ik het, simpel en goed

Snelle reacties, snelle bezorging, prima informatie. Boek voordeliger dan elders.

tevreden

Ik heb bij de bestelling direct betaald, maar kreeg meerdere mailtjes over de betaling, die niet ontvangen was, dat vond ik niet prettig, De verzending was keurig, de prijs prima ,voor herhaling vatbaar.

Snel en correcte afhandeling.

Beduidend goedkoper dan andere sites en mijn boeken waren nieuw. Fijne site

Nette snelle levering

nette snelle levering

Alles naar wens, keurig verpakt.

Snelle verzending. Produkt zoals omschreven.

Goed bezig

Goed bezig, correcte afhandeling. Zorgvuldig Verzonden

Alles prima geregeld

Goed ingepakt, boeken zien er goed uit, Heerlijke koffie chocolade van chocolonely

Idd klein deukje maar verder nieuw boek. Perfect!

Ik dacht ik neem de gok. En idd. maar een kleine beschadiging (deukje) in een verder nieuw boek. En dat voor de helft van de prijs! Ik ga meer bestellen

Snelle verzending, maar lastig zoeken op de website

Goede en snelle verzending, wel lastig zoeken op de website. Je kunt niet goed zoeken op auteur en/of titel. Ook zou ik het heel fijn vinden als er een onderscheid gemaakt gaat worden in kinderboeken op leeftijd (0-4 jaar, 4-7 jaar, 7-9 jaar, 9-12 jaar, 12+ en 15+).

Goed en snel

Het aanbod wisselt veel, maar bij regelmatig een kijkje nemen op de site, vindt je toch met vaak boeken die je zocht... en dat voor een lagere prijs. De beschadigingen vallen best mee. Na bestellen, gaan ze snel voor je aan de slag om deze zo snel mogelijk te verzenden.

Uitstende service

Uitstekde service, vlotte afhandeling!

Goede prijs en snelle levering.

...

Franciscusweg 263